Unchiul Alexandrei Măceșanu, fata dispărută din Caracal în iulie 2019, va deveni în curând pentru a patra oară tată. Și asta pentru că Alexandru Cumpănașu, deja tată a trei copii - Emma, Dana și Petruț- așteaptă dintr-o clipă în alta ca actuala soție, Simona, să nască primul lor copil, care va fi botezat Tudor.  

Citeste si: Alexandru Cumpănașu spune că a fost amenințat cu moartea de un interlop din clanul Duduianu: „Îți iau beregata. 3.600 de cuțite bag în tine”

”În așteptarea lui Tudor! Am intrat în luna a noua! O femeie curajoasă, blândă, cu iubire nespusă pt copii și animale și nu în ultimul rând o soție minunată! Vă mulțumim la toți pt iubirea și sprijinul pe care ni le-ați oferit”, a notat emoționat Cumpănașu în dreptul unei fotografii cu soția lui. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De altfel, recent, Alexandru Cumpănașu îî mai adusese un omagiu actualei partenere de viață, într-o postare în care era vorba și de mama fostului candidat la alegerile prezidențiale.  ”Cele 2 femei minunate din viața mea.

Una mi-a dat viața și m-a educat, iar cealaltă m-a învățat ce înseamnă să ai familie, să iubești și să fii iubit fără limite și condiții!! Vă iubesc, dragile mele!!!”, declarase Cumpănașu despre mama și soția lui. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si