Medicii de la Spitalul Grey Sloan Memorial se pregătesc să îţi împărtăşească experienţe din perioada epidemiei de coronavirus în noul sezon din Anatomia lui Gray.

Producătorul executiv al serialului, Krista Vernoff, dezvăluie că drama medicală va aborda criza globală de coronavirus în cel de-al 17-lea sezon al serialului, care este şi ultimul, scrie People.

Citeste si: Tânără infectată cu coronavirus, violată de paramedic în ambulanță

Criza COVID-19, tratată în sezonul 17 al serialului Anatomia lui Grey

Fanii serialului trebuie să aibă răbdare în acest an, noul sezon fiind întârziat tocmai din cauza COVID-19: filmările au rămas multă vreme în stand-by din cauza pandemiei.

Citeste si: Un vaccin împotriva covid-19 va fi testat pentru prima oară în Spania

Drama medicală hit Grey’s Anatomy a încheiat abrupt cel de-al 16-lea sezon al său pe data de 9 aprilie, la postul ABC, la scurt timp după izbucnirea COVID-19. Sezonul nu a avut decât 21 de episoade, sub numărul obișnuit al unui sezon.  

Experții media și criticii de film se așteaptă ca sezonul 17 să aibă 24 sau 25 de episoade, pentru a fi în linie cu așteptările create de seria americană.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ilie Năstase trebuie să-i înapoieze fostei soții 2,2 milioane de euro până anul viitor! Împrumutul a fost acordat în 2011

Anatomia lui Grey
Suspans în privința sezonului 17 din Anatomia lui Gray

Producția la sezonul 17 din Anatomia lui Gray, reluată în această săptămână

Șefii seriei Grey's Anatomy a confirmat că premiera sezonului 17 va avea câteva momente dintre scenele tăiate din sezonul 16, potrivit Digital Spy.

După ce filmările pentru drama medicală din SUA au fost suspendate în martie 2020, din cauza blocării COVID-19, s-a crezut că multe idei din sezonul 16 au fost "date la casat". Cu toate acestea, Krista Vernoff, producătoarea seriei, a dezvăluit că vor reapărea într-un fel în sezonul viitor. "Producția începe din nou în această săptămână- cu câteva momente preluate direct de unde am rămas ultima dată", a spus ea.

Citeste si: 7 întrebări capcană care le dau mintea peste cap și celor mai inteligenți oameni

În mai 2019, a fost confirmat personajul lui Meredith Grey, Ellen Pompeo, care și-a reînnoit în acest fel contractul pentru sezoanele 16 și 17, simultan.

După reînnoire, Pompeo le-a spus fanilor: „Evident că nu am anticipat niciodată că serialul este încă spectacolul numărul unu în rețeaua ABC. Cum te îndepărtezi de un astfel de hit?"

anatomia lui grey
Sezonul 17 din Anatomia lui Grey va reveni la numărul standard de episoade, 24 sau 25

Cu toate acestea, se pare că sezonul 17 poate fi întârziat. Acest lucru, din cauza impactului  coronavirusului COVID-19  asupra industriei producției de televiziune.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si