Manole a intrat în comă, arată RTV.ro. Tatăl îndrăgitei cântărețe se află în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Bărbatul a suferit un stop-cardio respirator și a intrat în comă. Din păcate, medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale acestuia și au sfătuit membrii familiei să se pregăteasc de ce va fi mai rău.

Vestea tristă a fost făcută de fratele Mădălinei Manole.

El a anunțat că tatăl său este în comă. Tatăl Manole a fost internat în spital, în urmă cu câteva zile după ce a făcut testul coronavirus care i-a ieșit pozitiv. Starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutățit de la o zi la alta.

Familia Manole se pregătește de ce este mai rău

Șansele de supraviețuire ale tatălui Mădălinei Manole sunt aproape inexistente, conform medicilor. Bărbatul se afla deja de câteva zile intubat și sedat, într-o stare foarte gravă, iar familia a fost rezervată în privința lui încă de atunci. Marian Manole, fratele artistei, a anunțat că restul familiei se pregătește de înmormântare în următoarele câteva ore sau cel târziu, până mâine.

tată mădălinei manole este în comă
Tatăl Mădălinei Manole este în comă și are coronavirus.[Sursa foto: google]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Costin Mărculescu a vrut să își pună capăt zilelor. Mărturii cu ochii în lacrimi. „Mă simt la capătul puterilor”

Citeste si: Actorul Marius Manole vrea ca pensionarii sa nu mai stea în primul rând la teatru: "E neplăcut să joci în fața cuiva care doarme!"

Citeste si: CORONAVIRUS ROMÂNIA. Cimitirul din Ploiești unde este înmormântată Mădălina Manole s-a închis!

Fratele Mădălinei Manole este îngenuncheat de durere. El își dorește ca tatăl lor să rămână în viață măcar până când se va face dreptate în cazul morții Mădălinei Manole. „Viața merge înainte. Nu sunt singurul. Sunt o grămadă de oameni care isi pierd părinții și își văd în continuare de viața lor, de familia lor. mergem înainte, asta este.”, a adăugat fratele Mădălinei Manole.

Citeste si: Imagini UNICE cu Mădălina Manole la plajă! Vezi aici cum arăta regretata cântăreață în costum de baie FOTO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si