Deși este foarte apropiată de fanii ei și s-a gândit să le răspundă la întrebări, Bianca de la Puterea Dragostei refuză să mai vorbească despre Livian. Deschizându-se din nou subiectul, Bianca a răspuns: "Andreea L., te rog eu să încetezi cu acest subiect pentru că acel extraterestru nu există pentru mine!"

Citeste si: Curs valutar BNR, vineri 11 septembrie 2020. Ce se întâmplă cu valoarea euro la final de săptămână

Bianca de la Puterea Dragostei, planuri mari de viitor

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este pregătită să-și ia viața de la capăt, spune că este mult mai puternică și că are planuri mari de viitor pe care abia așteaptă să le pună în practică.

Fanii ei au întrebat-o și ce planuri de viitor are, și dacă vrea să-și deschidă propria afacere: "Nu o să vă zic despre ce este vorba.Este o surpriză și o să vă lacă foarte, foarte mult și o să fiți foarte mândri de mine."

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Guvernul alocă 100 de milioane de lei pentru laptop-uri şi materiale sanitare pentru elevi

Se pare că deliciul liveului l-a făcut însă Nelson Mondialu. O urmăritoare de-a Biancăi a reacționat: "Bibi esti foarte frumoasă, e cel mai tare live am râs mult a intrat Nelson pe live tău nu înțeleg de ce te mai urmăresc oamenii astea le pare rău ca te-a pierdut? Să te lase în pace nu te-a vrut ptr fiul lor si-au atins scopul în fine...

asa vrem să te vedem în fiecare live sau vlog fericita esti mult mai frumoasă și ne transmiți o stare mai bună știind că tu esti bine esti cea mai tare fata bravo tineo tot aşa te pwp dulce"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si