Daiana Marcu de la „Puterea Dragostei” a radiat de fericire. Bruneta i-a serbat ziua tatălui său, Daniel Macamete. Daiana a locuit alături de familia sa în Comuna Ghidici, Dolj. Acum bruneta se află în București.

Daiana Marcu de la Puterea Dragostei își pune familia pe primul loc

„Iti doresc multa sănătate si fericire.Te iubesc tata-l meu.Vreau sa iti mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine.Este

prima data când fac asta.Vreau sa iti fiu recunoscătoare pentru toate sacrificiile pe care le-ai făcut pentru mine .Te iubesc și iti mulțumesc pentru tot. La mulți ani frumoși alături de noi❤Imi este dor de voi.” i-a transmis Daiana Marcu tatălui său.

familie daiana marcu de la puterea dragostei
Părinții Daianei Marcu de la Puterea Dargostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristian Comănici de la Puterea Dragostei, declarații șocante despre Marinescu: „A fost o săgeată pentru mine...”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

familie daiana marcu de la puterea dragostei
Tatăl Daianei Marcu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Deși, nu s-a aflat fizic alături de părintele ei, Daiana l-a sunat și i-a transmis tot ce avea pe suflet. Tânăra își iubește foarte mult părinții și nu ezită să arate asta pe rețelele de socializare.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D este acum în căutarea fericirii, deoarece s-a despărțit de iubit.

În trecut, Daiana de la „Puterea Dragostei” a format un cuplu cu Gabriel Vasiliu. Cei doi s-au despărțit cu puțin timp înainte de a părăsi casa iubirii de la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si