Alexandra și Adriana  sunt pasionate de social media, iar acum s-au înscris în celebra emisiune Puterea Dragostei, hotărâte să se mărite.

Cele două surori de la Puterea Dragostei au un vlog unde răspund la diverse provocări ale fanilor. Multe dintre filmulețeke de pe canalul lor de Youtube sunt realizate în zone ciudate, unde fetele se duc noaptea, imitând vânătorii de fantome sau distrugătorii de mituri.

Într-un clip urcat pe YouTube cele două fete au vizitat o casă înfricoșătoare. Casa părăsită se află în mijlocul unei păduri, iar legenda locului spune că ar exista un demon care apare doar noaptea, iar de frică, bărbatul care locuia acolo și-a săpat singur mormântul în care s-a îngropat.

Cele două surori nu au refuzat să meargă nici prin cimitire, noaptea. Au fost și la Balta Vrăjitoarelor, dar și în alte locuri pe care mulți le găsesc înfricoșătoare, însă nu și ele. Cu această tărie de caracter, cele două încearcă acum să își găsească soți pe măsura așteptărilor lor la emisiunea Puterea Dragostei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele două tinere din Vaslui locuiesc împreună în București și petrec mult timp împreună, susțin că până acum nu au avut aceleași gusturi la bărbați. Astfel încât, nu au plăcut același bărbat până acum. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la Puterea Dragostei!

Alexandra este sora cea mare, între ea și Adriana fiind o diferență de 3 ani.

Alexandra de la Puterea Dragostei este divorțată și are o fetiță de cinci ani.

A intrat în emisiune pentru a se mărita, mai ales că are rochia de mireasă pregătită pentru marele eveniment. Lipsește doar alesul inimii sale pe care speră să-l găsească la Puterea Dragostei.

Adriana de la Puterea Dragostei

Adriana Carare are 23 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București. Pentru ea, partenerul ideal trebuie sa fie înalt, brunet, frumos si atletic. Își dorește un bărbat romantic, hotarat, care sa aibă încredere în ea și sa o iubească neconditionat. Adriana spune despre ea ca este o fire competitiva, care obține tot ceea ce si-a propus și lupta pentru ceea ce ii aparține.

Alexandra de la Puterea Dragostei

Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena are 26 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București. Toți cei care o cunosc ii spun Alexandra. Este pasionata de social media, ca și sora ei mai mica din competiție, Adriana. Asumata din fire, a menționat încă din prima clipa ca a fost căsătorita.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În prezent este divorțata și are o fetita în vârstă de 5 ani. Își dorește un bărbat sincer, care sa ii fie mereu alături și sa o respecte. A venit în aceasta emisune cu gânduri mari, își dorește sa se căsătorească, iar rochia de mireasă o are deja pregătită. Alexandra recunoaște ca, pe lângă calitati, are și defecte.

Este loiala, sincera, directa, dar și impulsiva și agitata. Nu ar accepta si n-ar trece peste minciuna. Nu a inselat niciodata si nu ar vrea sa aiba parte de asta. Ii plac provocarile si spera sa ajunga pana in finala si chiar sa fie câștigătoarea acestui sezon.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si