Nicușor Dan a scris luni pe Facebook că a decis să se autoizoleze până la primirea rezultatului, după ce a aflat azi că e posibil să fi fost expus îmbolnăvirii  cu coronavirus.

"Am făcut testul COVID-19 și am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi că este posibil să fi fost expus contactării virusului. În afara emisiunilor tv, am purtat permanent mască și militez pentru respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva acestei boli.

Nu am niciun fel de simptome specifice bolii. Revin curând- cu vești bune, sper", a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Nicușor Dan: Nu sunt contact direct, conform definiției de caz

Anterior, Nicușor Dan a participat, luni, la un eveniment alături de ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș și de vicepremierul Raluca Turcan. Ambii membri ai cabinetului au precizat că vor face test COVID.

Nicușor Dan a declarat anterior, în cadrul unei conferințe de presă, că a fost prezent la emisiunea TV unde premierul Ludovic Orban a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19.

Primarul ales al Bucureștiului a mai spus că nu este, conform definiției de caz, un contact direct.

Ce spune ministrul Educației despre focarul posibil de la Palatul Victoria

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, luni, că, dacă va fi necesar, se va testa pentru coronavirus, aşa cum a făcut-o de mai multe ori până acum.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Sunt responsabilă şi niciodată nu voi pune pe nimeni în pericol”, a afirmat Anisie, citată de News.ro.

Monica Anisie a fost întrebată, luni dacă se va testa pentru coronavirus, după ce premierul Ludovic Orban a intrat în contact cu o persoană infectată, având în vedere că este şi profesor la clasă şi a răspuns:

”Binenţeles că sunt responsabilă şi niciodată nu voi pune pe nimeni în pericol. Dacă este necesar, voi face acest lcuru, cum de altfel l-am făcut de mai multe ori, m-am testat, pentru că trebue să respectăm regulile”.

Premierul Ludovic Orban şi-a anulat participarea la evenimentele anunţate luni după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în studioul unei televiziuni a fost diagnosticată cu COVID-19.

Şeful Executivului şi-a făcut testul pentru noul coronavirus şi s-a izolat în aşteptarea rezultatului.

silviu manastire
Realizatorul TV Silviu Manastire, confirmat cu noul coronavirus[Sursa foto: Inquam Photo]

Realizator TV, confirmat cu coronavirus

Realizatorul B1 TV Silviu Mănăstire, care l-a avut invitat marţi în emisiune pe premier, are COVID-19.

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, au anunţat luni, că se vor testa pentru Covid-19, după ce au intrat în contact fie cu realizatorul de televiziune confirmat cu noul coronavirus, fie cu premierul Ludovic Orban.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si