Lora are 38 de ani și se bucură de admirația fanilor din România, datorită pieselor care au răsunat la radio precum „Dor să te ador”, „Puișor”, sau „Singuri în doi”.

Mulţi însă nu ştiu cum arăta Lora pe vremea când era adolescentă.

În adolescenţă, Lora era brunetă

Lora a postat, anul trecut, o poză din vremea adolescenței, pe când era brunetă.

„Era vară, verișorii veniseră în vizită și eu mă pregăteam să vopsesc balconul. Urma să cânt „Hero” (M.Carey) și E.Type-I just wanna be with you..pe repeat. Visa mult, visa frumos..Laura mea”, este descrierea postată de Lora pe contul ei de Instagram.

În 2006, s-a înființat trupa Wassaby, din care Lora a făcut parte, sub îndrumarea lui Marius Moga.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Lora a devenit cunoscută în România în 2004
Lora a devenit cunoscută în România în 2004

Trei ani mai târziu, în 2009 Lora a lăsat trupa pentru o carieră solo.

În 2012 aceasta a lansat hit-ul „Un vis”, una dintre cele mai cunoscute piese ale sale. De asemenea, în același an Lora a lansat o altă melodie celbră: „Fără el”.

Momente sfâşietoare pentru Lora

La începutul acestui an, Lora a trecut printr-o periodă extrem de dificilă. Mama ei a murit în ianuarie. „Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând..". Drum lin mamă scumpă.... Ai plecat cu jumătate din inima mea..", a fost postarea publicată de Lora pe pagina sa de Facebook.

Înainte, Lora anunțase pe rețelele de socializare că nu va mai fi aproape de fani deoarece vrea să fie alături de familia ei, dând de înțeleg că o persoană dragă are probleme de sănătate.

"Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea", scria Lora pe Facebook la acel moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si