CEO-ul Pete Lau a postat o imagine oficială a culorilor Aquamarine Green pe forumurile OnePlus, în timp ce leaker Ishan Agarwal a urmat cu mai multe randări, inclusiv varianta Lunar Silver.

Suprafață curată, strălucitoare, care atenuează în mod eficient acumularea de amprente digitale

Citeste si: Sfântul Dumitru 2020: Sărbătoare mare în calendarul ortodox! Ce trebuie să faci în această zi?

Lau spune că învelișul verde lucios este rezultatul experimentării de patru luni pentru a ateriza pe finisajul potrivit. „Această versiune profită de reflexia difuză, o formă de refracție a luminii care împrăștie lumina într-o gamă extinsă de unghiuri și direcții, pentru a produce o suprafață curată, strălucitoare, care atenuează în mod eficient acumularea de amprente digitale ”, scrie el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Starea de alertă a fost prelungită: Evenimentele private sunt interzise. Localurile şi cinematografele vor funcţiona la capacitate redusă

„Pe tot parcursul dezvoltării, am încercat și testat sute de filme înainte de ne hotărî pe tipul ideal, care conține șapte straturi, pentru a completa finisajul cu luciu ridicat și pentru a scoate în evidență nuanța unică între verde și albastru.

Nu am fi putut realiza acest lucru niciodată dacă am fi urmat procesul convențional de dezvoltare a producției de filme color, dar sunt mândru să spun că eforturile noastre au dat roade. Pentru OnePlus 8T, am reușit să producem unul dintre cele mai avansate filme din industrie, obținând un finisaj de înaltă calitate care ridică standardele OnePlus pentru un design frumos. ”

Cum arată noul telefon Oneplus 8T
Cum arată noul telefon Oneplus 8T

8T în sine are un design destul de simplu, cu o decupare a camerei perforate pe afișaj și o cameră cu senzor quad-quad în spate.

Este prevăzut să includă un procesor Snapdragon 865 și un ecran de 120Hz, ca OnePlus 8 Pro, dar spre deosebire de anul trecut nu va fi însoțit de un model 8T Pro. Totuși, am ajuns la concluzia că 7T a fost un telefon mai bun decât 7 Pro, așa că 8T va rezista destul de bine lângă 8 Pro. 8T va fi anunțat pe 14 octombrie; fii atent la toate detaliile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si