Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

La această petrecere de botez, organizată- pe ascuns- într-un restaurant de lângă Brăila, au participat, conform estimărilor făcute de autorități, 36 de persoane. În imaginile postate pe internet par să fie însă cu sutele- au mâncat, au băut și au dansat, adică fix opusul a ceea ce ne impune, în această perioadă, legea.
”Să-și facă fiecare talentul și clarinetul, bineînțeles! Cu tarabanețe și vioara noastră fermecată... Ș noi cu respect pentru toți invitați prezenți!”, au fost încurajați participanții.

Nunți și botezuri verificate și sancționate de polițiști

Deși mesele au fost aranjate la distanță unele de altele, ringul de dans a fost plin. În plus, nimeni n-a purtat mască de protecție. Cum era de așteptat, evenimentul a fost întrerupt de polițiști:
”Au fost aplicate două sancțiuni în valoare de 3000 de lei fiecare atât organizatorului evenimentului, cât și administratorului societății comerciale”, spune poliția.


Petrecerea s-a încheiat și cu un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Autoritățile atrag atenția că astfel de controale vor continua.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si