Daiana Marcu nu se lasă bătută. Tânăra își caută un iubit demn de ea. „Mulți dintre voi scrieți în privat daca am acces la telefon în emisiunea Mireasa, ei bine NU. Dacă vă uitați la emisiune cel puțin o dată veți înțelege la ce am acces și la ce nu.
Am pregătit pentru voi mesaje și postări pe care prietena mea le va pune în numele meu.


Și încă ceva nu am avut voie să spun dinainte că voi intra în această emisiune așa că cei supărați că nu am recunoscut sau că nu i-am anunțat dinainte sper că vor înțelege.
Vă pup ❤️.” a zis Daiana Marcu.

Daiana Marcu de la „Puterea Dragostei” își caută iubirea din nou

Daiana Marcu de la „ Puterea Dragostei ” a format un cuplu cu Gabriel Vasiliu. Bruneta din Craiova și tânărul au avut o relație o bună bucată de timp, ba chiar își doreau ca Andreea Pirui și Marius să le fie nași.

Citeste si: Bogdan Mocanu, primele declarații după ce s-a spus că ar fi într-o relație! "Pot să mă cuplez în fiecare moment..."

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și Florentina au părăsit țara în plină pandemie de COVID-19

daiana marcu apariție tv
Daiana Marcu își caută iubirea.[Sursa foto: Facebook]

În prezent, bruneta s-a înscris în altă emisiune destinată iubirii. Daiana Marcu își încearcă norocul în dragoste, din nou.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si