Cea de-a 19-a ediție a Premiilor TV Mania va avea loc în acest an, pe data de 24 noiembrie. Gala va fi organizată online, iar până atunci, timp de trei săptămâni, telespectatorii își pot alege emisiunile preferate. 

Cum poți vota emisiunile Kanal D la Premiile TV Mania din acest an?

Emisiunile Kanal D sunt nominalizate la Premiile TV Mania din acest an, la mai multe categorii.

Acestea pot fi votate în intervalul 27 octombrie 2020-15 noiembrie 2020, iar premianții vor fi anunțați pe 24 noiembrie.

!

Teo Show, emisiunea nominalizată la categoria "Cea mai bună emisiune de divertisment de zi"

Teo Show este emisiunea prezentată de Teo Trandafir și Bursucu, iar în acest an a fost nominalizată la Premiile Tv Mania, categoria "Cea mai bună emisiune de divertisment de zi". Emisiunea Teo Show este difuzată la Kanal D, de luni până vineri, începând cu ora 15. Cei doi simpatici prezentatori aduc în casele telespectatorilor noutăți din lumea mondenă, divertisment de calitate și informații utile. Dacă Teo Show este emisiunea ta favorită de divertisment din timpul zilei, atunci o  poți vota AICI!

Roata Norocului, emisiunea nominalizată la categoria "Cea mai bună emisiune-concurs"

Bursucu și Ana Maria Barnoschi sunt gazdele emisiunii Roata Norocului. În cadrul emisiunii au putut fi câștigate premii în valoare de aproape o jumătate de milion de euro. Roata Norocului este nominalizată la premiile TV Mania din acest an, categoria "Cea mai bună emisiune-concurs", astfel că dacă este show-ul de televiziune pe care nu îl ratezi niciodată, atunci poți  vota emisiunea AICI!

Cash Taxi, emisiunea nominalizată la categoria "Cea mai bună emisiune-concurs"

Cash Taxi este emisiunea în care telespectatorii au parte de o călătorie inedită alături de cel mai curios taximetrist: Cătălin Cazacu. Emisiunea este nominalizată la Premiile TV Mania din acest an, categoria "Cea mai bună emisiune-concurs", iar dacă vrei să se numere printre premianți, trebuie să știi că o poți  vota AICI. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Moldovenii, serialul nominalizat la categoria "Cel mai bun serial românesc"

Moldovenii, serialul care aduce în fața telespectatorilor aventurile și peripețiile personajelor din Gaurenii de Jos, este nominalizat la categoria "Cel mai bun serial românesc", în cadrul ediției din acest an a galei Premiilor TV Mania. Dacă este și preferatul tău și nu pierzi niciun episod din noul sezon, atunci trebuie să știi că îl  poți vota AICI! 

Puterea Dragostei, emisiunea nominalizată la categoria "Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți"

Puterea Dragostei este emisiunea Kanal D care se bucură de un real succes, astfel că acum a ajuns la sezonul cu numărul 3.

Concurenții înscriși în competiție sunt în căutarea perechii perfecte, totul sub atenta supraveghere a Cristinei Mihaela, prezentatoarea emisiunii. Puterea Dragostei este show-ul de televiziune nominalizat la categoria "Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți" și dacă vrei să fie premiat în cadrul galei Premiilor TV Mania, atunci îl  poți vota AICI!

Trăiri alături de Andreea Mantea, emisiunea nominalizată la categoria "Cel mai bun reality-show cu celebrități"

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, a revenit pe micile ecrane cu un reality show surprinzător, "Trăiri alături de Andreea Mantea." Vedeta a acceptat să le împărtășească celor de acasă toate întâmplările pe care le trăiește zi de zi. Emisiunea difuzată la Kanal D a fost nominalizată la Premiile TV Mania, categoria "Cel mai bun reality-show cu celebrități", astfel că poate fi  votată AICI!

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bravo, ai stil! Celebrities, emisiunea nominalizată la categoria "Cel mai bun reality-show cu celebrități"

Bravo, ai stil! Celebrities este o emisiune cu și despre stil, iar în acest sezon, vedete din showbizul românesc vor să demonstreze că știu toate secretele modei. Dacă este emisiunea ta favorită de la Kanal D, atunci nu ezita să o votezi la Premiile TV Mania din acest an. Bravo, ai stil! Celebrities este emisiunea nominalizată la categoria "Cel mai bun reality-show cu celebrități" și poate fi  votată AICI!

Survivor România, emisiunea nominalizată la categoria "Cel mai bun reality-show cu celebrități"

În cadrul galei Premiilor Tv Mania din acest an, la categoria  "Cel mai bun reality-show cu celebrități" au fost nominalizate 3 emisiunii difuzate la Kanal D, printre care și Survivor România. Show-ul de televiziune a făcut furori, iar vedetele înscrise în competiție au reușit să își testeze limitele, având în vedere că au trecut prin cele mai dificile probe. Dacă ai urmărit cu sufletul al gură show-ul Survivor România și s-a numărat printre emisiunile tale favorite, atunci o poți  vota AICI!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si