În imaginile postate pe rețelele de socializare se vede cum apa mării pătrunde cu putere printre clădirile de pe coasta Turciei. Un mic tsunami a lovit districtul Seferihisar la sud de Izmir, orașul din vestul Turciei cel mai afectat de seism, a declarat Haluk Ozener, directorul Observatorului Kandilli și al Institutului de cercetare a cutremurelor din Istanbul. 

Cutremur urmat de tsunami în Grecia și Turcia

Cel puțin 12 persoane au fost ucise în Izmir, al treilea oraș ca mărime din Turcia, inclusiv unul care s-a înecat și 419 au fost rănite, potrivit directorului pentru Gestionarea Dezastrelor și Urgențelor din Turcia sau AFAD. 

Pe insula Samos, unde a fost emis un avertisment de tsunami, doi adolescenți de 15 și 16 ani au murit după ce au fost loviți de un zid care s-a prăbușit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cutremurul din Turcia a fost filmat. Imagini incredibile postate de un tânăr

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a trimis condoleanțe, spunând că „cuvintele sunt prea sărace pentru a descrie ceea ce simți cineva înainte de pierderea copiilor”. Alte opt persoane ar fi fost tratate la spitalul local pentru răni ușoare.

Cutremur, 30 octombrie 2020: mai multe clădiri s-au prăbușit în regiunea Izmir


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si