Castigatorul Cupei Mondiale cu Anglia din 1966, Norbert Stiles, s-a stins din viață la varsta de 78 de ani, după o lungă suferinţă, a anunţat familia sa, citată de BBC şi Reuters.

„Nobby” Stiles a jucat fiecare minut din campania istorica a nationalei engleze de la Cupa Mondiala din 1966. El a avut un rol vital in a-l „anihila” pe Eusebio in semifinala cu Portugalia.

Sir Geoff Hurst, al carui hattrick din finala cu Germania de Vest a adus trofeul mondial pentru englezi, a ramas socat la auzul vestii ca Stiles a murit, scriind pe Twitter: „Sunt foarte trist sa aud ca Nobby ne-a parasit”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mihai Gâdea este în doliu: A murit infectat cu COVID-19

Un jucător de legendă

În același timp, fotbalistul Stiles a facut parte și din echipa care aducea primul trofeu european major pentru Manchester United. In 1968, Stiles era titular in victoria cu 4-1 a lui Manchester impotriva Benficai lui Eusebio, din finala Cupei Campionilor Europeni.

Citeste si: Doliu în lumea artistică: Un cunoscut artist a fost răpus de noul coronavirus la doar 36 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si