Ella Solzariu a făcut declarații inedite pe contul ei oficial de socializare. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D și-a informat susținătorii cu privire la apariția vaccinului Sars-Cov-2 în țara noastră. „Dragii mei, am văzut că mi-ați comentat mult la postările mele de azi-noapte. Ei bine, da...m-am documemtat toată noaptea și îmi pot justifica oricând postările acestea. Cei care nu sunteți de acord cu mine nu sunteți obligați să credeți ceea ce am postat eu.

Nu încerc să vă influențez deloc. Nu mă ascund. Este strict părerea mea și mi-o asum public. Îmi susțin părerea. Este punctul meu de vedere. Părerea mea este să aveți grijă să nu fiți manipulați! Să deschideți ochii, este tot ce vă recomand. Să vă documentați foarte foarte foarte bine înainte de a vă vaccina.” a zis Ella Tina.

Ella de la „Puterea Dragostei” se va vaccina sau nu împotriva virusului Sars-Cov-2?!

Ella de la „Puterea Dragostei” a adăugat: „Eu personal...dacă vreți să aflați cu adevărat dacă voi face acest vaccin...Nu! Nu îl fac! Nu vreau să vă influențez în niciun fel. Vă spun doar părerea mea. Să fiți inteligenți! Vă spun părerea mea, pentru că așa cum îmi împărtășesc toate momentele plăcute sau mai puțin neplăcute vă împărtășesc și acest sentiment!”.

Citeste si: Bianca Comanici a dat cartile pe fata! "Nu eram bete!" Ies la iveala detalii incendiare din culisele scandalului dintre Andra Volos si Ella!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Surpriză pentru fanii „Puterea Dragostei”. Ce fost concurent s-ar putea întoarce în casa iubirii

ella de la puterea dragostei vaccin covid
Ella de la Puterea Dragostei - despre vaccinul CORONAVIRUS.[Sursa foto: Instagram]

Focoasa brunetă a menționat că nu este de acord cu vaccinul împotriva COVID-19 și că nu se va vaccina sub nicio formă. Ella este singură în prezent și se axează pe cariera sa de influencer.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si