Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Culori puternice, volumetrii atipice, tipare surprinzătoare care reinterpretează într-un mod contemporan şi purtabil, toate într-o colecție inedită inspirata din moda hainelor din Cartierul Obor.
„Vorbim despre o legendă urbană, vorbim despre prima colecție lansată de un mall din România, o altă noutate a acestei colecții este colaborarea cu primul influencer digital din România, imaginea colecției Ana Tobor. Este o colecție fresh extraodinar de colorată, dar dacaă ne gândim la cât de colorate sunt colecțiile desgnerului aceasta este temperate, as putea spune, dar noi am vrut să aducem un plus de culoare zonei Obor”, spun realizatorii.

Bucur Obor, din nume de cartier, în nume de colecție inedită de modă

Colecţia de haine a fost lansată de câteva zile online și este disponibilă până la sfîrșitul anului.
„Toata colecția are zece articole vestimentare, acesta bluză, unde se pot observa aceasta semnalistică, parcarea, scările rulante iar pe mâneci putem observa câteva elemente din piața obor, este o imbinare între noi și zona în care ne aflăm”, spun realizatorii.


Totul este de fapt, un omagiu „celui mai pestriţ cartier al Bucureştiului” și cuprinde rochii, pantaloni, cămăşi, bluze, hanorace şi jachete.

Istoria din Bucur Obor, oglindită de o colecție de haine

„Descoperim de fapt istoria oborului, cu piața pe care toată lumea o cunoaște si zona nouă. Uite puteți observa pe acest hanorac, partea de sus este Piața Obor, doar că scrisul este un pic distorsionat sși in partea de jos parți ale mall-ului”, explică realizatorii.


Colecţia realizată împreună cu designerul Tammy Lovin este versatilă, colorată intens si cuprinde haine de damă şi unisex care reflectă diversitatea cartierului care a inspirat-o.
Cel mai ieftin articol este un hanorac de 199 de lei, iar cel mai scump, o rochie de 500 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si