Ploi și temperaturi scăzute pentru întreaga țară. Este anunțul oficial transmis de ANM. Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă până pe data de 29 noiembrie 2020. În România urmează o răcire accentuată a vremii.

Adminstrația Națională de Meteorologie a transmis cum va fi vremea în următoarea perioadă. Temperaturile scad în termometre, iar ploile sunt cuvântul cheie ce caracterizează sfârșitul lunii noiembrie.

Începând de vineri, 20 noiembrie 2020, temperaturile scad drastic.

Valorile termice se apropie de normalul acestei perioade.

Vremea la munte

La munte, vremea se anunță extrem de friguroasă. Până pe data de 20 noiembrie 2020 temperaturile vor fi pozitive, mai exact între 3 și 6 grade Celsius. După data menționată anterior, temperaturile scad în termometre. Până la finalul celor două săptămâni de prognoză, temperaturile maxime mediate pentru întreg spaţiul montan vor fi în jur de zero grade.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Prognoza meteo, 9 noiembrie. Vreme destul de caldă pentru această perioadă şi ceață densă în toată ţara

Citeste si: Un vortex polar va lovi România! Temperaturile vor scădea drastic. Expert: „Vântul poate să ajungă și până la 250 km/h”

În zonele muntoase, nopțile vor deveni tot mai reci, astfel că, de la o medie a minimelor ce va oscila între -2 şi zero grade, la începutul intervalului, se va ajunge la valori în jur de -6 grade în a doua jumătate a intervalului.

Pe 17 și 18 noiembrie, precipitațiile vor fi nelipsite de la munte. În restul intervalului, probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai redusă.

Vremea în București

Media valorilor maxime vor ajunge la 12 grade în București. Urmează apoi o răcire accentuată până la o medie de 6-7 grade Celsius. Valorile diurne se vor menține fara variații semnificative până la finalul lunii noiembrie. Temperaturile minime vor fi ridicate pentru această perioadă a anului în prima saptămână, dar mai ales în zilele de 18 și 19 noiembrie, când se va înregistra o media a acestora de 4-6 grade. În intervalul 21-25 noiembrie vor fi temperaturi minime în jur de 1 grad, iar spre finalul lunii media acestora va deveni negativă, la o valoare de -2 grade.

meteo luna noiembrie
Ploi în întreaga țară, în următoarea perioadă.[Sursa foto: PixaBay]

Pe data de 17 și 18 noiembrie se anunță ploi în aproape toată țara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si