Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Julia Chelaru a decis sa mearga la medicul estetician pentru o operatie pe care a considerat-o necesara.
„Facem blefaroplastie superioara. O sa taiem excesul de piele de la nivelul pielii superioare, o sa coasem cu fire neresorbabile pe care le vom scoate la 6 zile. Si o sa ramaneti cu piele intinsa si niste ochi mai destinsi, mai frumosi”, i-a explicat medicul artistei.
Prin blefaroplastie ploapele cazute sau pungile de sub ochi dispar iar pielea isi recapata tonusul si vitalitatea pe care o avea chiar si in urma cu 10 ani.
„Noi vom taia acea piele in exces, pielea va ramane frumos intinsa, dar la nivelul sprancenelor nu umblam, deci spranenele raman la locul lor. Ochii nu se vor deschide mai mult pentru ca nu ridicam sprancenele, dar pleoapa va fi mai usoara”, explică medicul estetician.

Pentru că trebuie să poarte mască, Giulia a vrut o privire mai luminoasă. A mers la estetician

Interventia se face sub anestezie locala si dureaza in jur de 30-40 de minute.

Medicul estetician ii spune Juliei nu va simti nicio durere iar recuperarea este rapida.
Pretul unei astfel de interventii este de aproximativ 800 de euro. Julia a intrat in randul vedetelor care au facut cateva schimbari fizice in urma cu 5 ani cand a avut o interventie estetica la nivelul bustului.
„Nici nu mai vreau sa mai fiu slaba, ma simt bine asa mai voluptoasa, dar trebuie sa intru in tonus”, spune artista.

Artista ne-a dezvaluit ca nu isi doreste sa dea timpul inapoi si sa aiba un corp de model pentru ca viata ei a intrat pe un fagas normal.
„Stau bine, sunt in continuare cu baiatul care sunt de 2-3 ani, cu John. Îmi doresc sa se termine cu nebunia asta, sa se dea drumul la restaurante sa putem sa cantam si noi la un botez, la o nunta, la o cumetrie, cum ne placenoua sa radem, sa zambim, eu am fost norocoasa ca vara am cantat pe litoral”, spune Giulia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si