Tzancă Uraganu duce o viață dublă. Bărbatul a fost părăsit de soția sa, Lambada, cu care are o fetiță. Femeia a plecat de acasă din cauza relației pe care Tzancă o are de mulți ani cu Mădălina Miu. Cântăreața și compozitoarea Mădălina Miu are doi copii. Unul dintre băieți este făcut cu fostul soț, iar băiatul mai mic îl are ca tată pe celebrul manelist Tzancă Uraganu. Femeia susține că nu este amanta lui ci că este soția lui Tzancă în acte.

„Bărbatul meu Andrei Velcu zis Tzancă Uraganu este soțul meu! Eu sunt Mădălina Velcu. Sunt singura lui nevastă oficială. Tzancă Uraganu este o vedetă că vreți că nu vreți. Este o vedetă în întreaga Europă. Așa că vreau să vă vedeți de treaba voastră. Știu că a vorbit urât în live-uri și îmi cer eu scuze pe această cale, dar nu-l mai las să facă astfel de clipuri video.” a transmis Mădălina Miu.

Tzancă Uraganu și Mădălina Miu- s-au căsătorit în secret

Manelistul Andrei Velcu, cunoscut drept Tzancă Uraganu a fost părăsit de soția lui Lambada. Femeia s-a refugiat în casa fraților ei din cauza infidelității soțului. Tzancă Uraganu a mers să-și ia soția înapoi, însă a fost agresat chiar de cumnații săi, pe motiv că i-au bătut sora. Manelistul s-a apărat spunând că dacă nu se ducea sigur ei nu mai aveau tupeu să se ia de el.

tzancă uraganu și mădălina miu
Tzancă și fosta soție, Lambada.[Sursa foto: Facebook]

tzancă uraganu și mădălina miu
Tzancă Uraganu alături de nepoata sa și fiica sa „Uraganița”.[Sursa foto: Facebook]

Tzancă și Lambada erau împreună încă din copilărie. Femeia i-a adus pe lume o fetiță, așa-zisa „Uraganița” cum îi place lui Tzancă să o alinte. De curând, însă, bărbatul și-a găsit fericirea în brațele Mădălinei Miu. Focoasa brunetă îi era amantă de ani buni și chiar au împreună un copil.

Cei doi poartă verighete identice iar femeia și-a schimbat numele pe conturile de socializare în ”Velcu”, după noul ei soț.

Pentru a fi cu Mădălina, Tzancă a renunțat la o relație de mulți ani cu Lambada. Tzancă și Lambada locuiau în Prahova, într-o vilă somptuoasă plină cu tablouri cu ei în postura de cuplu. Cei doi nu erau însă căsătoriți legal.În anul 2019, Tzancă și amanta Mădălina, care i-a devenit soție, au trecut printr-un episod neplăcut. În aprilie 2019, Mădălina Miu a cerut un ordin de protecție împotriva lui Tzancă Uraganul, însă câteva zile mai târziu, ea și-a retras cererea pe motiv că agresiunea a fost ”un accident”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

tzancă uraganu și mădălina miu
Tzancă Uraganu alături de Mădălina Miu.[Sursa foto: Facebook]

„Reclamanta arată că nu dorește să fie emis ordinul de protecție împotriva pârâtului, întrucât s-a împăcat cu acesta, iar actul de agresiune reclamat, a fost urmarea unui accident”, se arată în hotărârea instanței de la Judecătoria Ploiești. Citeste si: Tzanca Uraganul, victima interlopilor! Dezvăluirile cutremurătoare ale manelistului: „Au scos cuțitele la mine să mă...”

Citeste si: Reacția incredibilă a lui Tzancă Uraganu, după ce și-a bătut joc de distanțarea socială! Vezi ce aroganță a făcut manelistul care a strâns sute de oameni ce s-au înghesuit la concertul său!

Tzancă Uraganu poza în ipostaza de familist convins, însă el avea de mult o slăbiciune pentru Mădălina Miu. Manelistul obișnuia să o ia cu el peste tot, mai ales la evenimentele unde el cânta.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Tzancă a lansat, recent, o melodie pe textul Mădălinei, care se numește ”Of, of, of, copiii mei” și care vorbește despre cât de fericit este solistul alături de ”copiii și nevasta lui”. Piesa a fost lansată recent și a ajuns la aproape 600.000 de vizualizări. În trecut, Mădălina Miu a cântat cu Marius Babanu, care a devenit naș al fiului Mădălinei, care a fost botezat în urmă cu un an.

tzancă uraganu și mădălina miu
Actuala soție a lui Tzancă Uraganu, bruneta Mădălina Miu.[Sursa foto: Facebook]

În prezent, Tzancă Uraganu locuiește, în București, alături de Mădălina Miu cu care are un copil. Fiica sa „Uraganița” a rămas în grija fostei soții Lambada.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si