Un număr de 39 de persoane depistate de poliţişti că participau, miercuri, la o slujbă oficiată într-o biserică din municipiul Constanţa, fără să poarte mască de protecţie şi să păstreze distanţarea fizică, au fost amendate cu suma totală de 4.500 de lei.

Citeste si: VIDEO- Exemplul Eugeniei Șerban, care s-a luptat cu un cancer dublu

Nu purtau mască în biserică

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, "în jurul orei 9,30, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în interiorul unui lăcaş de cult din municipiul Constanţa, ar fi oficiată o slujbă la care participă mai multe persoane care nu respectă măsurile de protecţie sanitară".

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii şi jandarmii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiul de la Spitalului Judeţean Neamţ. Încă un pacient a decedat

"Forţele de ordine au identificat 39 de persoane care nu purtau masca de protecţie şi nu respectau măsurile de distanţare socială.

Acestea au fost sancţionate contravenţional, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.500 de lei", a informat IPJ Constanţa.

Unde s-au dat amenzile

Potrivit Replica Online, a fost vorba de biserica Sf. Ecaterina din cartierul Tomis Plus, unde a fost oficiată o slujbă la care participau mai multe persoane care nu respectă măsurile de protecție sanitară.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si