Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian și mondial, a murit în urma unui stop cardiorespirator, la vârsta de 60 de ani, informează agențiile de presă internaționale. Maradona se afla de mai multe zile în stare critică.

Maradona a fost operat pe creier la începutul lunii noiembrie pentru îndepărtarea unui hematom subdural (cheag de sânge), la cinci zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani.

Citeste si: VIDEO| Metoda „Maradona”. Cum îi păcăleau falșii polițiști pe turiștii străini

Maradona a murit. Lumea fotbaului în stare de șoc

„Hematomul a putut fi îndepărtat cu succes. Diego a suportat bine operaţia. S-a trezit şi totul decurge bine”, anunța, la acel moment, doctorul Leopoldo Luque, chirurg în cadrul clinicii private din oraşul Olivos, la nord de Buenos Aires, în cursul unei conferinţe de presă.

Maradona fusese transferat la clinica respectivă după o primă spitalizare în oraşul La Plata, aflat la 60 km sud de capitala Buenos Aires. Intervenţia chirurgicală de marţi a durat aproximativ două ore, potrivit Digi24.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

maradona a murit
Maradona fusese transferat la clinica respectivă după o primă spitalizare în oraşul La Plata

Maradona a murit. Viața plină de excese a legendei din Argentina

Fostul internaţional Argentinian Diego Maradona a fost supus și în 2019 unei intervenţii chirurgicale pentru o hemoragie la stomac. Operaţia s-a desfăşurat fără probleme, a anunţat la acel moment avocatul lui Maradona.

De-a lungul timpului, Maradona a ajuns de mai multe ori la spital. Ultima dată, el a avut probleme în timpul Cupei Mondiale din 2018, din Rusia, când a leşinat într-o lojă, la meciul Argentina – Nigeria.

În 2004, Diego Maradona a fost internat cu probleme cardiace şi respiratorii legate de consumul de cocaină. Ulterior, el a urmat un program de dezintoxicare în Cuba şi Argentina, iar în 2005 a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, care l-a ajutat să slăbească.

În 2007, s-a internat într-o clinică din Buenos Aires pentru a scăpa de dependenţa de alcool. În ultima perioadă, Maradona a mers cu ajutorul cârjelor, din cauza unor probleme la genunchi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si