Meteorologii au transmis cum va fi vremea în următoarea lună. Conform Administrației Naționale de Meteorologie în săptămâna de Crăciun va ploua, iar temperaturile vor fi mult mai ridicate, decât ar fi normal.

Administrația Națională de Meteorologie a prezentat vineri estimările evoluției vremii pentru următoarele patru săptămâni, adică în perioada 30 noiembrie- 28 decembrie.

În următoarea săptămână se anunță temperaturi scăzute. Este singura din acest interval emis, în care va fi mai frig.

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în regiunile vestice, nord-vestice și la munte. În restul țării, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 27 noiembrie. Meteorologii au anunţat cod galben de ceaţă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Cod galben de ninsori în România

Ploile vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în zona versanților sudici ai Carpaților Meridionali. În restul țării cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil local deficitare în regiunile nord-vestice.

De Crăciunul acesta vom avea parte de ploaie, în loc de zăpadă

În săptămâna 7-14 decembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în regiunile sud-estice.

vreme crăciun 2020
Crăciun 2020 în România.[Sursa foto: PixaBay]

Ploile vor fi mult mai prezente în regiunile sudice și în zonele montane aferente, iar în rest vor fi cantități apropiate de cele normale pentru acest interval.

În intervalul 14-21 decembrie, gradele din termometre vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Precicipitațiile vor fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor excedentar, local, în regiunile sudice.

Ultima săptămână din acest an va aduce după ea temperaturi ușor ridicate, în întreaga Românie. Maximele vor urca spre 7 grade Celsius. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în jumătatea sudică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si