Marți, 1 decembrie, Ion Cristoiu va fi invitatul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D. Personalitate complexă, jurnalist, scriitor, analist politic și moderator TV, omul care a înființat și condus unele dintre cele mai cunoscute publicații din România, va răspunde întrebărilor adresate de una dintre cele mai incisive jurnaliste din România, Denise Rifai. Telespectatorii vor avea ocazia să descopere și o latură mai puțin explorată a lui Ion Cristoiu, cea de fiu, soț și tată.

 

Jurnalistul Ion Cristoiu va răspunde la multe întrebări incomode

“Jurnaliștii din România pot fi cumpărați ușor?”,  Ați servit vreodată interesele unor politicieni?”,   De ce va țineți propria familie la distanță?”, “Ce nu i-ați ierta niciodată unei femei?”, “Câți bani ați câștigat din presă?”,  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Ion Cristoiu în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai ”.

Citeste si: Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” și-a surprins fanii. Clipul video care face senzație

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Akebono de la „Puterea Dragostei”: „Nu l-am bătut...i-am rupt tricoul!”

Pe data de 1 decembrie puteți urmări interviul cu Ion Cristoiu

Nu ratați marți, 1 decembrie, de la ora 23:00, un interviu memorabil cu Ion Cristoiu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si