Pozele de mai jos îți vor da serios de lucru pentru că animalele din ele sunt versate în arta camuflajului. Mai puțin girafa dintr-un dintre imagini, dar chiar și ea este greu de găsit din cauza unghiului în care a fost fotografiată.

Citeste si: O boală mai devastatoare decât Covid-19 pune OMS în alertă

9 din 10 oameni care au participat la test s-au dat bătuți

Supravieţuirea poate fi o cursă în sălbăticie, în special dacă eşti mai mic sau mai lent decât posibilii tăi prădători. Acesta este motivul pentru care majoritatea speciilor de animale au dezvoltat de-a lungul evoluţiei diferite moduri de a se camufla, scrie boredpanda.com.

Tipurile de camuflaj diferă în funcţie de anumiţi factori, precum psihologia şi comportamentul animalului şi al prădătorului său, mediul înconjurător şi modul în care animalele trăiesc şi felul în care îşi procură hrana. Cel mai întâlnit mod de a se ascunde este camuflarea, asemănarea cu mediul înconjurător.

Printre animalele care se pot camufla foarte bine se numără bufniţele, broaştele, omizile, căluţii de mare, păianjenii, potârnichea polară, peştii şi cameleonii.

Să începem testul: prima imagine conține un animal camuflat, următoarea imagine oferă rezolvarea. Câte animale reușești să găsești fără ajutor?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si