Din ce in ce mai des apar oameni care spun ca sunt proprii stapani, ca sunt independenti atat financiar cat si sentimental, dar poate un om sa fie independent sentimental?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Daca a ajuns la etatea actuala si nu e internat inseamna ca e dependent sentimental, insemana ca este un om care este produsul sentimentelor”, spun experții.

Singurătatea sentimentală. Psihologi: Orice om e dependent sentimental, altfel nu e bine

De foarte multe ori dupa o despartire oamenii aleg o perioada de singuratate in care spun ca eu nu am sa mai iubesc, o sa ma iubesc mai mult pe mine, nu mai vreau sa investesc iubire in alta persoana, spun ca au nevoie de detasare.

„Ei bine tu poti sa nu mai simti nimic fata de aceea persoana dar trebuie sa inlocuiesti. Viata emotionala o sa avem in continuu.
Sa vrei sa fii nesentimental, detasat complet si sa-ti controlezi toate trairile este una dintre inventiile aberante ale zilelor nostre, consideră psihologii.

„Daca tu nu esti sentimental poate pari puternic, dar asta te face sa fii foarte putin cautat si foarte putin iubit si nu iti aduce nici un avantaj in viata, degeaba cred oamenii ca autocontrolul emotional este varful autocontrolului si ca esti puternic si te implinesti daca tu nu te

implici emotional in nimic”, spun experții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si