Loghin Svetlana a stat ore bune la audieri, dar în faţa jurnalistilor nu a spus nicio vorbă despre chinurile şi traumele prin care pacientele ei- cele care i-au încredinţat frumuseţea şi sănătatea, susţin că au trecut.

„La buze, rămăsesem cu o buză în sus și cu una în jos, la astea jos, aici. Și i-am spus ce e de făcut în cazul ăsta? Nu, că acum sunt inflamate și își revin ele și vă aștept la un retuș”, povestește una dintre victime.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La audieri a fost adus si iubitul ei- Eugen Mihai Mereuță, cunoscutul interlop care se dădea drept asistentul medicului și se ocupa de pregătirea pacientelor atât psihic, cât și fizic. Și el a fost reținut.
Pe amândoi spun că îi cunosc foarte bine pacientele. Printre ele si Denisa Florea.
„Când am fost la dânsa la cabinet mi-a deschis un domn ușa, într-o scară de bloc, un cabinet stomatologic, ceva de genul”, spune tânăra.

Victimele nu-și revin din chinul la care au fost supuse de falsul medic estetician

În total, 50 de fete ar fi fost mutilate. Denisa a plătit 1.100 de euro cu gândul că buzele și conturul feței vor fi unele de revistă- dar s-a trezit într-un adevărat coșmar.
„A zis că nu este dureros, că facem anestezie, dar a fost o durere... nu vă spun! Mă ardea în partea de sus, aici, exact unde mi-au fost introduse firele, mă ardea foarte tare”, spune victima.

Și ca și cum chinurile tinerei nu au fost suficiente, calvarul ei continuă și acum, deşi a dat alti bani, la alta clinica, să îşi repare trăsăturile- măcar atât cât să poată ieşi pe stradă şi să se poată privi în oglindă.
„Acum, ce pot să vă spun decât că atunci când am mimica feței mai bruscă, de exemplu dacă râd mai brusc, simt că îmi pârâie ceva aici”, spune tânăra.

O altă tânără care a rămas cu găuri adânci pe față după așa zisele intervenții miraculoase este Florentina.
„În luna iunie mi-am făcut o procedură non-invazivă care se numește ”foxy eyes”- ochi de vulpe.
Mi s-a infectat ochiul foarte rău.
Singura explicație care mi-a fost zisă a fost că am o igienă precară”, spune o altă victimă.

Falsul medic estetician schimba adresele. Victimele nu mai găseau cabinetul

Adresele erau schimbate des, aşa că riscul ca pacientele noi să se întâlnească cu cele care descopereau înșelăciunea era tot mai mic- de aici și confuzia celor mai multe fete care descriau același medic, însă locația mereu era alta. Și ca să își asigure protecția- doctorița nu folosea deloc numele real pe pagina cabinetului și nu lăsa niciodată adresa la care poate fi găsită.

„Am făcut un grup în care mai multe fete și femei își exprimă nemulțumirea față de această persoană.


Au fost înșelate și desfigurate, pot să spun că sunt fericită că a fost demascată”, spune tânăra.
Rând pe rând, pacientele celei acuzate că practică fără drept meseria de medic estetician au ajuns la audieri ca să îşi prezinte dramele în faţa anchetatorilor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Ancheta nu va fi deloc uşoară. Sunt zeci de victime şi multe locatii de investigat. Dacă va fi găsită vinovată că a practicat meseria de estetician fără drept, doctor Lana riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare pentru înșelăciune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si