Dorian Popa a înregistrat un adevărat succes cu piesa „Înoată Cheluțu”, așa că nu vedem de ce nu ar avea sucees și cu melodia proaspăt lansată „Cheluțu cu Brăduțu”. Așa cum v-ați dat seama deja, este melodia pe care cei doi ne-o dedică în prag de sărbători.

„Cheluțu cu brăduțu" a adunat deja în câteva ore peste 300.000 de vizualizări pe YouTube și peste 40.000 de aprecieri.

Cheluțu este senzația internetului și toată România știe replica „Inoata, Chelutu!”. Pe langa vila fabuloasa, masinile scumpe si familia lui, Dorian mai are o comoara draga sufletului. Un catel cu un nume amuzant, la care tine ca ochii din cap.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Putini stiu insa in ce hal arata bietul de el, atunci cand a ajuns in familia lui Dorian Popa. Artistul a povestit intr-un interviu despre chinurile prin care a trecut. Dar si cum a ales, de fapt, numele devenit faimos peste noapte.

Cheluțu cu Brăduțu
Cheluțu cu Brăduțu

Citeste si: Cum arăta Dorian Popa în prima lui zi de școală

Citeste si: Dorian Popa, accident de mașină

Povestea emoționantă a lui „Cheluțu cu Brăduțu”

„Il stiam pe Chelutu inca de cand era mic. El este luat de la o cunostiinta de-a mea, care probabil ca nu a stiut cum sa se ocupe de el. Pentru ca bulldogii francezi sunt foarte greu de intretinut, sunt foarte pretentiosi. Intr-adevar, el era o fire mai dificila. In sensul ca ne-am chinuit pana sa-i gasim bobitele pe care sa i le dam sa le manance”, a declarat Dorian Popa.


„Refuza orice mancare. Dar conform criteriului cand ii va fi foame va manca, am incercat sa nu-i dau ce-si doreste el sa manance. Daca el isi doreste dulciuri si carne si nu-i fac bine, asta nu inseamna ca noi trebuie sa ne supunem si sa ne lasam induplecati”, a mai adaugat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si