„Cuvintele care au cea mai mare intrare in mintea unui barbat sunt cuvintele care se refera la fapte. Cel mai important verb al barbatului este a putea. Daca tu ii spui barbatului eu as vrea sa merg cu tine intr-o vacanta dar nu stiu daca poti. Face o pauza este foarte prins si ce vrei sa zici cu asta? Pot să aranjez cu sefu.

Nu este nicio problema daca un barbat se supara daca ii creezi o frustrare unui barbat din acea frustrare energia lui de actiona este mai puternica”, spun psihologii.

Într-un cuplu, „a putea” este un verb important, spun psihologii

Sunt trei trepte in a citi un barbat, potrivit specialiștilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Unu sa asculti ce spune, daca se contrazice. Multe femei au observat ca daca il lasi sa vorbeasca iti spune singur ca nu-i asa cum spusese. Treapta a doua sa te uiti putin la el si nevestele se plaseaza aici.

se uita asa un pic la el si ii spun ma tu nu te duci la serviciu astazi. De unde stii tu? Și deja se balbaie barbatul ca isi da seama ca femeia studindu l-a observat niste obiceiuri, lucruri care s au schmbat, niste excese, niste necorcondante”, cred specialiștii.

Psihologii atrag atenția că relația de cuplu este delicată

„Treapta a treia este cand tu esti cu tine ca femeie si te gandesti la el si iti dai seama daca te gandesti la fapte exact portretul iti iese in fata.

In abseta lui. In fata lui esti impresionata si te bruiaza si accepti ce iti sugereaza el. Dar in absenta ai liniste si te poti gandi. ia sa vedem cat a stat la mine in vizita, cum este el cand se duce la mama lui si cand vine la mine”, spun psihologii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si