Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și-a uimit fanii din nou. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a îmbrăcat sexy. Tânăra va petrece Crăciunul la Cluj alături de prieteni. Bruneta va sărbători Crăciunul, anul acesta, departe de mama ei care se află în Italia.

andra volos crăciunița sexy
Andra Volos și Melisa Miao.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Alex Bobicioiu de la „Puterea Dragostei” are probleme de sănătate. Tânărul a ajuns pe mâna medicilor

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Mircea Eremia un posibil cuplu?!

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Mircea Eremia au fost surprinși împreună, de mai multe ori. S-a zvonit că cei doi ar fi într-o relație, însă nu au confirmat nici infirmat acest zvon, până acum. Volos și fratele Alinei Eremia au colaborat împreună și pe plan profesional. Cei doi au scos împreună o melodie.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei și Jador, la Starea Civilă: „Casă de piatră”

Rămâne de văzut dacă Andra Volos va forma un cuplu oficial cu Mircea Eremia. Până atunci, bruneta a transmis că este singură, în prag de sărbători.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si