Livian și Bianca Comănici s-ar fi împăcat, în ciuda trecutului tumultos împreună și se pare că relația lor nu s-a terminat definitiv. Însă spre bucuria fanilor, sunt semne care ar indica că cei doi concurenți de la Puterea Dragostei ar fi reluat legătura și chiar ar mai fi dat o șansă relației.

Bianca Comănici și Livian s-au împăcat? Ce spun apropiații?

Cei doi au avut o relație controversată, cu multe suișuri și coborâșuri, cu numeroase certuri, despărțiri și împăcări.

Dar, se pare că nu pot sta departe unul de celălalt prea mult timp.

După ultima despărțire de Bianca Comănici, Livian a încercat să-și refacă viața cu o altă femeie, se pare că nimic nu a funcționat. În prezent, Bianca și Livian par să-și găsească fericirea numai unul în brațele celuilalt. Cel puțin asta susțin apropiații.

Conform apropiaților, cei doi ar avea o relație pe ascuns la acest moment, cu toate că Bianca este încă în București, iar Livian la Cluj.

„Bianca Comănici și Livian s-au împăcat sau cel puțin se zvonește că s-au împăcat, dar se pare că Bianca este în București, iar Livian este în Cluj. Ceea ce înseamnă că cei doi nu s-au împăcat, acum dacă cei doi au conversații private și Livian și-a dat seama ce fel de om este Bianca, după ce a avut o relație de aproape un an cu o altă fată, este decizia Biancăi dacă îl acceptă în viața ei.

Apropiații lor susțin că cei doi au o relație pe ascuns” ,au dezvăluit vloggerițele Reea și Tina, într-un vlog postat pe Youtube.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bianca Comănici și Livian de la „Puterea dragostei” s-au împăcat? „Este decizia ei..!”
Bianca Comănici și Livian de la „Puterea dragostei” s-au împăcat? „Este decizia ei..!”

Citeste si: Bianca Comănici, momente emoționante cu mama ei: „Mi-ai spus că ai plâns..!”

Livian, o nouă relație cu Bianca Comănici de la Puterea Dragostei?

Totodată, versurile melodiei lui Livian cu Ligi de la Puterea Dragostei nu au trecut neobservate. Versurile fac trimitere către o fostă iubire și fanii sunt de părere că ar fi vorba chiar despre Bianca Comănici.

„Îmi aduc aminte cum eram noi odată! Cum mă sărutai sub fulgii de zăpadă! Dar te vreau înapoi și nu o zic numai o dată!”, sunt câteva dintre versurile interpretate de Livian, ce par să-i fie dedicate Biancăi Comănici.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Însă, dacă ne-am lua după versurile piesei lansate de sărbători, Livian și-ar dori ca relația să evolueze și chiar să devină tată: „Împacă-te cu mine și o să devenim trei!”.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” l-a dat de gol pe Bogdan Mocanu. Lângă cine a fost surprins bărbatul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si