Catalin Botezatu si-a luat o binemeritata vacanta departe de plaiul mioritic si s-a rasfatat in Egipt, ascultand muzica buna si relaxandu-se la plaja. Catalin nu si-a uitat nici fanii carora le-a facut urari de noul an.

„Buna dragii mei, va spun inca odata la multi ani de aici din Egipt de unde am ales sa-mi petrec sfarsitul de an, a fost asa o alegere pe ultima suta de metri, deci am ajuns in Egipt pe 30 decembrie”, a spus Cătălin.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Inca din copilarie a visat sa vada Egiptul, iar acum se simte in acest loc ca acasa.
Catalin Botezatu a vizitat templele si cele mai importante piramide.

Vacanță de vis pentru Cătălin Botezatu. Revelionul printre piramide, în Egipt

„Egiptul il vad pentru a patra oara, este minunat atat Hurghada, statiunea in care ma aflu si Sharm El Sheih, ele sunt celebre pentru scufundarile si dive-ingul care sa face aici”, povestește Cătălin.


Designerul de succes are o multime de amintiri frumoase de aici.

„Am fost primul creator din lume care a avut permisiunea sa faca o prezentare de moda in templul din Karnak, in urma cu mult timp, si tot primul creator de moda care a avut permisiunea sa faca un shooting la celebrele piramide”, spune creatorul.

Creatorul de moda a petrecut ore in sir pe plaja pentru a se relaxa si pentru a admira apusul.


De revelion Catalin Botezatu a dansat pana dimineata alaturi de prieteni.

Botezatu, sacou în carouri și mocasini de Revelion

Pentru cea mai speciala noapte a ales sa poarte o tinuta eleganta formata dintr-un costum cu un sacou in carouri, o pereche de pantaloni negri simpli, un papion, iar in picioare a optat pentru mocasini cu sclipici. De asemenea, de la ochi nu i-au lipsit ochelarii de soare.

Juratul de la "Bravo ai stil, celebrities" a recunoscut ca a savurat din plin bucatele traditionale, dar si dulciurile servite.

In fiecare seara, Catalin s-a plimbat prin resortul de 5 stele in care se afla pentru a admira luminitele colorate si peisajele frumoase pe fundalul melodiilor in ritumuri orientale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si