Această veste i-a surprins pe fanii acestora, întrucât Berna și Philip de la Puterea dragostei s-au împăcat recent.

Astfel, cei doi foști concurenți ai emisiunii „Puterea dragostei„ se iubesc cu adevărat și au decis să le facă o mare bucurie susținătorilor lor.

Berna de la Puteree dragostei este însărcinată

Povestea de dragoste dintre cei doi foști concurenți „Puterea dragostei” este din ce în ce mai serioasă, astfel că venirea pe lume a unui bebeluș este doar cireașa de pe tortul relației perfecte dintre Berna și Philip.

Într-un filmuleț pe Tik Tok, Philip și Berna le-au dat vestea cea mare fanilor care așteptau această veste de multă vreme. Cei care au crezut mereu în povestea lor de dragoste știau că va veni această clipă, astfel că Berna și Philip radiază de fericire.

Surpriză pentru fanii „Puterea dragostei”! O fostă concurentă este însărcinată
Surpriză pentru fanii „Puterea dragostei”! O fostă concurentă este însărcinată

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Philip și Berna se certaseră în toamnă, când femeia îi reproșa lodognicului său că nu a avut grijă de ea atunci când a suferit o operație la sâni. Din fericire, lucrurile s-au rezolvat și cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, potrivit Kfetele.ro.

Citeste si: Ce a făcut Berna de la „Puterea Dragostei” imediat după împăcarea cu Philip Albu?! Fanii au reacționat imediat

Philip și Berna s-au împăcat recent, iar acum au dat vestea cea mare, vor deveni părinți

„Philip, după două zile în care m-a ajutat, nu a mai avut chef să facă nimic. Mă trezea dimineața și apoi se întorcea acasă, seara târziu, chiar noaptea.

Zicea că e la sală, că e ocupat, doar ca să se scuze că nu vrea să petreacă timpul cu mine și să mă ajute. Mi-a spus și medicul că o perioadă trebuie să mă ajute cineva petru că nu am voie să fac efort după ce mi-am pus silicoane, dar Philip nu a avut chef. Așa că am plecat de la noi de acasă, am plecat la mine, la Târgu Mureș”, a declarat Berna pentru Wowbiz.

În plus, cei doi s-au despărțit o perioadă, lucru dezvăluit de Berna în emisiunea Teo Show: „În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles și au intervenit toate geloziile posibile si din partea mea si din partea lui. Când intervine gelozia se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel.

Nu eram așa, în casa Puterea dragostei eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă s-a produs o ruptură.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Dacă aș ști, v-aș spune. Totul s-a întâmplat încetișor. De înșelat nu este vorba, dar sper să nu fie asta problema. Încă îl iubesc pe Philip”, a mai adăugat tânăra în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”- apariție spectaculoasă lângă Rafaelo: „De ziua mea am zis să îmi expun sentimentele!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si