Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-a mutat într-o nouă casă. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a fost ajutată de prieteni pentru a face schimbarea. Bruneta le-a transmis urmăritorilor săi că acesta este motivul pentru care ea nu a mai postat în mediul online.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” cu lenjeria intimă la vedere: „De ce nu îmi dați unfollow?”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Probabil vă întrebați de ce am lipsit de pe Instagram și nu am mai fost activă și nu mi-a mai mers gura taca taca. Zilele astea m-am mutat, nu știu dacă ați aflat sau nu. Așa că în fiecare zi fac cumpărături și e foarte greu și foarte obositor să încpei totul de la zero. Să începi de la furculiță și cuțit, să-ți amenajezi cum vrei tu, de fapt. Când o să fie totul gata o să pregătesc un super vlog pentru voi. Mi-a fost lene să fac vlog-uri, am filmat în mare parte, dar să stați pe aproape că o să revin pe Youtube. Vă pup!” a zis Andra Volos.

Citeste si: Andra Volos, mesaj subtil pentru Mădălin None de la "Puterea Dragostei"?!

schimbare andra volos de la puterea dragostei
Declarații Andra Volos.[Sursa foto: Instagram]

Ce mașină conduce Andra Volos de la „Puterea Dragostei”

Bruneta conduce o mașină de lux. Nu de puține ori, fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D, și-a etalat bolidul pe rețelele de socializare. Andra Volos deține un Range Rover.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si