Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” formează cel mai nou cuplu. Cei doi sunt foști concurenți ai sezonului trei, însă nu au avut nicio legătură în casă. În cadrul emisiunii TV, Mona a format un cuplu cu George, iar Jitaru era îndrăgostit de altcineva.

După ce au ieșit din cadrul show-ului TV, prietenia dintre cei doi s-a consolidat. Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” erau de nedespărțit.

Zi de zi, cei doi erau implicați în acte de caritate sau mergeau împreună la diferite petreceri. După ce au ajutat mai multe persoane nevoiașe, care duc lipsă de bani și de lucruri materiale, Mona și Cristian au devenit un cuplu.

mona și jitaru de la puterea dragostei cuplu
Sărut între Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Mona și Jitaru- cel mai nou cuplu de la „Puterea Dragostei”

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” au recunoscut oficial că sunt împreună. Bărbatul a mărturisit că încă nu s-au mutat împreună, iar în privința relației dintre el și copilul Monei a transmis: „Nu vreau să aduceți băiatul Monei în discuții. Mulțumesc!”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Mona, fata in fata cu George si Madalina! Ies la iveala detalii socante din culisele fostei lor relatii! "Eu n-am avut niciun sentiment pentru ea!" Va reveni sau nu Mona in casa "Puterea dragostei"?

Deși internauții îi acuză că formează un cuplu doar pentru a-i face în ciudă lui George de la „Puterea Dragostei”, cei doi trăiesc frumos unul alături de celălalt.

Citeste si: Inedit! Cu ce se ocupă acum Mona de la „Puterea Dragostei”? Filmările cu ea au devenit virale

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si