Prognoza meteo ANM pentru weekend

Meteorologii de la ANM anunță patru zile de ger cumplit, începând de vineri noaptea, ora 2.00. Până în data de 20 ianuarie, ora 10, vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger, la început în nord-vest, nord-est și centru, apoi și în celelalte regiuni.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade.

Citeste si: VIDEO- Vortexul polar aduce gerul năpraznic și viscolul peste România

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade. Local se va semnala ghețuș.

Ce vedem ar putea fi consecința ciclonului format la Polul Nord, care s-a rupt deasupra Europei- inclusiv peste țările cu climă caldă, a împrăștiat ger și zăpadă. Cât de rece și cât de puternic va fi, aflăm începând din această noapte, când vortexul polar va mușca serios din termometre.

prognoza meteo anm
Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade.

Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în Capitală în weekend

ANM a emis vineri o PROGNOZĂ SPECIALĂ PENTRU București, valabilă în intervalul 16.01.2021 ora 02:00- 20.01.2021 ora 10:00.

Prognoza ANM pentru Capitală: Maximele vor fi de minus 2 grade!
Vremea va fi deosebit de rece, geroasă pe parcursul nopților și al dimineților. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -12 și -8 grade, mai coborâte în zona preorășenească, sub -14 grade.

Maximele diurne vor fi negative pe tot parcursul intervalului și vor fi cuprinse, în general, între -4 și -2 grade. Local se va semnala ghețuș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si