Horoscopul pentru 28 ianuarie 2021 ne arată că berbecii vor avea suprize în toate planurile, taurii sunt ocupaţi în această perioadă, iar gemenii se simt atraşi de o nouă persoană. Cei născuţi în zodia racului nu sunt prea comunicativi, în timp ce leii reuşesc să treacă pentru orice val de presiune emoţională.

Horoscop 28 ianuarie 2021 pentru toate zodiile

Iată zodiacul complet al zilei de 28 ianuarie 2021 pentru toţi nativii!

Berbec

Veți avea surprize în planurile pe care le setați pentru aria romantică. Dacă acestea se vor amâna sau dintr-un anumit motiv nu mai pot avea loc, e momentul să vă deschideți inima și mintea unor noi posibilități. Flexibilitatea și spontaneitatea sunt esențiale pentru a profita la maxim de ceea ce urmează în planul vostru amoros.

Taur

Sunteți destul de ocupați în această perioadă și poate că vă întristează faptul că nu aveți suficient timp pentru distracție și iubire momentan. Cu toate acestea, comunicarea cu persoana iubită vă oferă noi idei și viziuni, motiv pentru care veți fi mult mai siguri de ceea ce vreți să faceți în viitorul apropiat și veți profita mai mult de timpul pe care îl aveți dedicat dragostei.

Gemeni

Vă simțiți atrași de o persoană alături de care vă puteți exprima cunoștințele și se creează o legătură intelectuală între voi care poate să evolueze în ceva romantic.

Probabil această persoană vă determină să aveți o minte mult mai deschisă, iar voi la rândul vostru îi oferiți viziuni din experiența voastră. Este un punct de pornire ideal pentru a dezvolta o legătură cu cineva.

Rac

Vă adânciți mai mult în gânduri în această perioadă și nu sunteți foarte comunicativi, motiv pentru care preferați conversațiile scurte și de esență. Acordați-vă timpul necesar de a vă echilibra emoțiile sau de a vă elibera de ceea ce pune presiune pe voi.

Aceste momente în care vă axați pe propria persoană nu au beneficii doar pentru voi, ci și pentru cei din jurul vostru.

Horoscop 28 ianuarie 2021
Horoscop 28 ianuarie 2021

Leu

Indiferent dacă sunteți singuri sau într-o relație, Luna Plină în semnul vostru zodiacal vă face să vedeți mai clar și profund aspectele vieții voastre sentimentale. Veți reuși, de asemenea, să treceți peste orive val de presiune emoțională din perioada recentă sau cel puțin să o controlați mai bine. Dorințele voastre sunt mai definite acum și știți ce trebuie să faceți pentru a vi le îndeplini.

Citeste si: Mercur retrograd 2021: Trei hop-uri importante în acest an

Fecioară

Dacă o anumită dilemă din relația de cuplu sau planul sentimental s-a dovedit a fi dificilă de rezolvat până acum, este momentul în care vedeți mai clar lucrurile și vă bucurați de intuiția și inspirația care să conducă la o rezolvare. Probabil anumite aspecte din aria intimă necesită o schimbare și veți avea revelații care să vă ajute să descoperiți ce este de făcut.

Balanță

Dacă vă concentrați mai mult pe aspectele din viața sentimentală, de fiecare dată când aveți ocazia, vă veți bucura de efecte pozitive în sfera romantică. O conexiune specială cu cineva va înflori dacă dragostea este o prioritate pentru voi. Aveți de asemenea posibilitatea de a aduce mai mult optimism în viața unei persoane dragi care are nevoie de această energie acum, conform horoscopului pentru 28 ianuarie 2021.

Scorpion

Probabil veți simți o energie atipică în planul sentimental în această perioadă, iar acest lucru vă intrigă. Este momentul să vă lăsați purtați de val și să vedeți ce se întâmplă în jurul vostru, care sunt posibilitățile și ce reprezintă mai exact aceste schimbări.

Citeste si: VIDEO- Astrologii spun că zodiile vor avea un ianuarie foarte dinamic

Săgetător

Relația voastră de dragoste sau circumstanțele romantice necesită mai multă atenție. Dacă însă veți simți că vă apropiați de un teren intens care ar putea declanșa o dramă, cel mai bine ar fi să vă luați timpul necesar pentru a vă calma prima dată. Cu o minte proaspătă și clară veți evalua altfel situația.

Capricorn

Dorința voastră de a menține armonia și echilibrul din planul amoros este intensă și sunteți dedicați acestui scop. Cu toate acestea, dacă observați că o anumită chestiune din relația de cuplu este mult prea tensionată, faceți un pas înapoi și așteptați ca valul să treacă înainte de a acționa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop azi - Horoscop zilnic - Horoscop maine
Horoscop azi - Horoscop zilnic - Horoscop maine

Vărsător

E timpul să acordați o atenție unică oricărei chestiuni sau persoane care vă oferă entuziasm și poftă de viață. Poate că includerea persoanei iubite într-o activitate care vă face plăcere ar amplifica distracția. Se leagă un nou nivel de colaborare între voi și partenerul de cuplu sau un potențial partener, ceea ce duce la închegarea fundamentului relației.

Citeste si: Calendarul astronomic al anului 2021. Când vor avea loc cele mai importante evenimente cerești

Pești

Orice viziune sau introspecție care vă apare în cale este o sursă de inspirație care vă ajută să determinați unde vă aflați mai exact în aria romantică și unde vă doriți să fiți în viitor. Poate că e timpul să purtați o conversație pe care ați amânat-o cu persoana iubită pentru a clarifica anumite lucruri și a vă asigura că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Sursa: ce-spun-astrele.ro

 

 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si