Bruneta are un nou iubit și pare mai fericită ca niciodată. La câteva săptămâni bune de când s-au despărțit, Florentina se pare că a găsit iubirea în brațele unui alt bărbat. Florentina a postat o imagine pe un cont de socializare, în care apare alături de un bărbat foarte misterios.

Florentina, fosta iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei are un nou iubit

Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat din spate într-un cadru complet alb. Florentina se află cu iubitul ei la munte, însă nu a vrut să dea prea multe detalii despre noul ei iubit.

Florentina Neagu l-a uitat deja pe Livian de la Puterea Dragostei. E din nou îndrăgostită!
Florentina Neagu l-a uitat deja pe Livian de la Puterea Dragostei. E din nou îndrăgostită!

Concurenta de la Puterea Dragostei afirma, nu cu mult timp în urmă, că este îndrăgostită de Livian, dar se pare că lucrurile nu au mers așa cum și-au dorit, așa că au luat-o pe drumuri separate.

La rândul ei, Florentina a postat un mesaj prin care dădea de înțeles că nu mai era fericită alături de fostul concurent de la Puterea dragostei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația noastră a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse”, a fost mesajul lui Livian, prin care anunța despărțirea.

Florentina Neagu l-a uitat deja pe Livian de la Puterea Dragostei. E din nou îndrăgostită!
Florentina Neagu l-a uitat deja pe Livian de la Puterea Dragostei. E din nou îndrăgostită!

„Respectul de sine înseamnă să: știi când este timpul să pleci, să nu te mulțumești cu puțin, să nu aștepți pe cineva să te aleagă, să nu îți lipești etichetele altora despre tine pe frunte, să fii capabil

să le spui oamenilor care merită să ‘f**k off, să îți accepți imperfecțiunile, să-ți înțelegi, valorizezi, vindeci și onorezi trecutul, să-ți iubești parcursul, să schimbi ce poate fi schimbat, să accepți ce nu poate fi modificat”  , este mesajul postat de Florentina.

Citeste si: Scandal la „Puterea dragostei”! Andrada în conflict cu unul dintre concurenți

Livian și Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei”, o nouă împăcare?

Livian și Bianca Comănici s-ar fi împăcat, în ciuda trecutului tumultos împreună și se pare că relația lor nu s-a terminat definitiv. Cei doi nu au putut uita momentele frumoase petrecute împreună. Spre bucuria fanilor, există semne care ar indica că cei doi concurenți de la Puterea Dragostei ar fi reluat legătura și chiar ar mai fi dat o șansă relației.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit apropiaților, cei doi ar avea o relație pe ascuns la acest moment, cu toate că Bianca este încă în București, iar Livian la Cluj.

Citeste si: Robert Urucu și Marinela de la „Puterea Dragostei” vor deveni părinți?! Cum a fost surprinsă tânăra


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si