Medicii au declarat faptul că băiatul a suferit un traumatism cranian grav, deoarece în urma incidentului produs la locul de joacă, osul occipital s-a fracturat. Cu toate acestea băiatul în vârstă de 13 ani este în stare stabilă și urmează să fie transferat la secția de neurochirugie a spitalului SJU Deva.

Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat directorul medical al SJU Deva, dr.

Lucian Miron, pentru Agerpres. Băiatul este în stare stabilă și urmează să fie transferat la neurochirurgie, de la secția de chirurgie pediatrică, unde se află acum.

Spitalul din Timișoara nu l-a primit pe băiat

Citeste si: VIDEO| Cum se simte copilul, de 13 ani, bătut în parc?! Imagini emoționante cu minorul aruncat la pământ

Scenele cumplite de la locul de joacă[Sursa foto: mainnews.ro]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Aseară, Timișoara nu l-a primit, a zis că nu este nevoie, că poate să rămână la noi pentru investigații și tratament. Nu este nevoie de intervenție chirurgicală, ci doar de supraveghere. Nu este nimic grav, copilul este cooperant”, a declarat Emil Stoica, managerul Spitalului Județean de Urgență Deva.

Totodată, medicii au mai spus că băiatul va rămâne internat, pentru a fi supravegheat.

Citeste si: VIDEO| Copil mort în accidentul provocat de mamă

Cine este cu adevărat agresorul băiatului

Agresorul copilului, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Hunedoara este chiar unchiul băiatului. Acesta a fost reţinut şi trimis, în cursul nopţii, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

El va fi prezentat astăzi magistraților cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Polițiștii au descoperit că băiatul de 13 ani este chiar fiul surorii soției agresorului. El a recunoscut că cei doi copii s-au certat, iar la scurt timp a avut loc scena violentă. După ce l-a trântit de pământ pe nepotul său, bărbatul și-a lovit și propriul copil.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și violență în familie. Potrivit polițiștilor din Hunedoara, cercetările au fost extinse și cu privire la comiterea infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice, fapta fiind comisă în loc public.

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si