Unde pot fi urmărite Live Video meciurile de la Australian Open 2021 

Turneul de Grand Slam, Australian Open 2021, se va desfășura în perioada 8-21 februarie și va putea fi urmărit pe mai multe site-uri oficiale. Astfel, pentru un cost decent, întregul turneu poate fi vizionat pe site-ul celor de la Eurosport, pe care trebuie să vă faceți cont și să plătiți un abonament de o lună de zile.

Citeste si: Cote pariuri Australian Open 2021. Care sunt multiplicatorii oferiți de casele pariuri la fete și la băieți

Vezi aici Live Video meciurile de la Australian Open 2021. 

Meciurile pot fi văzute și pe TV, pe Eurosport și pe DigiSport. Însă cei care își vor face abonamente la diferite site-uri cum ar fi Eurosport, vor putea vedea de oriunde Live Video toate meciurile din cadrul turneului Australian Open 2021.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei care doresc să se aboneze pentru o lună pot beneficia de oferta specială de doar 0.99

eurocenţi şi beneficiază de o reducere de 67%, în timp ce un abonament lunar costă 19,99 euro. Oferta specială lunară durează doar până pe data de 21 februarie, iar după aceasta se va aplica tariful de 2.99 euro. Există, desigur, varianta care nu costă nimic, aceea de a folosi site-urile de stream, însă acestea vă pot umple dispozitivul de viruşi şi nu este deloc recomandată.

Citeste si: Simona Halep, debut în forță la Australian Open 2021. Și-a spulberat prima adversară. "Sunt în formă"

De asemenea, unele site-uri de pariuri sportive pot oferi celor care au cont transmisiunea Live a meciurilor de la Australian Open.

Ce români vor fi la Australian Open 2021

Simona Halep[Sursa foto: gsp.ro]

Anul acesta, cinci românce au debutat la Australian Open 2021, în acest fel România egalând recordul de sportive pe care le-a avut în cadrul unei ediții pe tabloul de simplu la Australian Open. Simona Halep (2 WTA), Patricia Țig (54 WTA), Sorana Cîrstea (72 WTA), Irina Begu (74 WTA), care a fost luni, 8 februarie eliminată din concurs, Ana Bogdan (93 WTA), acceptate direct, și Mihaela Buzărnescu (138 WTA), intrată pe tablou din postura de lucky loser, sunt româncele care iau startul la Melbourne Park.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si