Andy Adetu și Roxana Buzoiu au fost prezenți în cadrul unui show televizat. Cei doi au mărturisit că s-au iubit cândva, însă acum au declarat că au rămas prieteni foarte buni și că vor colabora pe plan profesional. Andy și Roxana au venit la emisiune chiar de la o ședință foto.

Citeste si: Andy de la "Puterea Dragostei" s-a îndrăgostit? O fostă concurentă l-a dat de gol

„Nu mai există cale de împăcare. Ne-am iubit cândva. Suntem prieteni foarte buni și ne stă bine așa. Ne pupăm doar pe obraz! Mi-a greșit ea cu un concurent și s-a rupt. Și acum îi pare rău.” a zis Andy Adetu de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Unde își petrece vacanța Andy Adetu de la „Puterea Dragostei”. Imagini de senzație cu fostul concurent al emisiunii

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bruneta nu a stat pe gânduri și a replicat: „El vorbea cu niște grecoaice dalea de acolo și asta a fost. Am greșit amândoi. Eu am greșit prima. M-am pupat cu altul în fața lui, în timp ce eram împreună.

Eu m-am îndrăgostit de un grec de acolo...Normal că ne-am despărțit. Eram copiii eu și Andy. Dacă era mare iubire nu greșeam eu.”.

Andy Adetu a transmis că nu avea ce mare iubire să existe în acele trei-patru luni de relație.

Roxana de la „Puterea Dragostei”: „L-am înșelat pe Mocanu cu Andy!”

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D nu s-a oprit aici.

Ea a făcut mărturisiri incendiare. Bruneta a transmis că s-a despărțit de Alex Turcu pentru că era un om foarte rău și gelos. Deși a cerut-o de soție, cei doi s-au despărțit în urmă cu patru luni, iar de atunci Roxana formează o relație cu un bărbat misterios. „E un bărbat simplu. Nu-i place deloc să apară! Îl țin departe de lumea aceasta. Are bani, are de toate. Are tot ce îi trebuie. E un om foarte ok, foarte sensibil, foarte iubitor. Are un 1.85 metri, e brunet și cu ochii albaștrii. Are buzele mari. E romantic, atent, tandru. Simțeam nevoia de afecțiune și de romantism.” a zis Roxana Buzoiu.

Citeste si: Bogdan Mocanu, declarația șoc care răscolește trecutul lui cu Bianca de la Puterea Dragostei! ”Iubirea nu a fost pentru noi”

andy adetu și roxana buzoiu din nou împreună
Andy Adetu și Roxana Buzoiu.[Sursa foto: Instagram]

Roxana de la „Puterea Dragostei” a afirmat că nu mai înșeală în relații de la o perioadă. „L-am înșelat pe Mocanu cu Andy. Ne-am pupat în club. L-am înșelat și pe Andy!”, a adăugat Roxana Buzoiu.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Scandal monstru la hotel! Roxana şi Turcu s-ar fi bătut şi ar fi intervenit Poliţia!

Amândoi au relații diferite acum, atât Roxana Buzoiu cât și Andy Adetu. În prezent, cei doi au rămas prieteni foarte buni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si