Miercuri, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident grav. O fată de numai 15 ani a sărit pe linia de metrou, cu câteva secunde înainte ca trenul să intre în stație. Ar fi recurs la acest gest din cauza faptului că părinții ei se află în prag de divorț.

Imaginile suprinse de camerele de supraveghere arată cum o altă femeie aflată pe peron îi face semn disperată să se ridice.

Întreaga scenă, surprinsă de camerele de supraveghere

Fata este trasă de pe șine exact în ultima clipă înainte de a fi lovită de metrou.

„În jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou”, se arată în comunicatul transmis, miercuri, de Metrorex.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Femeie ucisă de un copac doborât la pământ

Scenă șocantă la metrou Dristor
Scenă șocantă la metrou Dristor

La fața locului a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Fata a fost consultată și preluată de medici.

Panourile de protecție, necesare la metrou

În ultimii ani, au avut loc o mulțime de astfel de incidente. Metrorex intenționează să instaleze panouri de protecție în stațiile foarte aglomerate.

În multe orașe din lume, sunt montate în stațiile de metrou panouri de protecție pentru a-i împiedica pe călători să ajungă pe șine.

Citeste si: O stație de metrou supraterană va fi construită între staţia de metrou Berceni şi Şoseaua de Centură

Cel mai grav caz: Tânăra împinsă pe șinele de metrou

În 2017, Magdalena Şerban a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele metroului în staţia Dristor 1 şi a încercat să ucidă o altă tânără în acelaşi mod la stația Costin Georgian.

Citeste si: Viitorul metrou din Cluj: Află cum va arăta întregul proiect

Aceasta a primit închisoare pe viață. Ea le-ar fi spus anchetatorilor că regretă faptele şi a acceptat expertiza psihiatrică pe care iniţial a refuzat-o.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si