Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, va continua fără spectatori, după ce o perioadă de cinci zile de carantină a fost decretată în statul Victoria, începând de vineri, de la ora 23.59, până miercuri.

Australian Open 2021 nu va mai primi spectatori

Această decizie a fost luată de premierul statului Victoria, Dan Andrews, după ce numărul de cazuri de la un hotel al aeroportului din Melbourne a ajuns de la 13 la 19.

" Trebuie să stopăm aceste cazuri, mai ales că este vorba de varianta britanică a virusului. Dacă aşteptăm să fie mai multe cazuri pozitive, atunci va fi prea târziu", a declarat Andrews.

Această carantină de "nivel 4" nu autorizează decât ieşirile pentru patru motive: drumuri de maximă necesitate, muncă esenţială, servicii medicale şi exerciţii două ore pe zi. Masca va fi oligatorie peste tot, întâlnirile publice şi private vor fi interzise, inclusiv cele religioase. Şcolile vor fi închise, la fel ca şi cluburile sportive, înmormântările vor fi limitate la 10 persoane, iar căsătoriile interzise.

Citeste si: Români la Australian Open 2021: program și rezultate LIVE. Știri și cote la pariuri

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din păcate, meciurile de la Australian Open 2021, la care puteau asista până la 30.000 de spectatori pe zi, vor continua fără prezenţa fanilor, cel puţin până miercuri.

O altă româncă a fost eliminată de la Australian Open 2021

Sorana Cîrstea, locul 68 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de Marketa Vondrousova din Cehia, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 19, în turul al treilea al Australian Open.

Astfel, singura româncă rămasă pe tabloul de simplu este Simona Halep, locul 2 WTA, care va evolua, tot vineri şi tot în turul al treilea, cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32.

Citeste si: Cum poți vedea Live Video toate meciurile de la Australian Open 2021

Simona Halep va evolua, vineri, de la ora 10.00, cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32, în turul al treilea al Australian Open. Această întâlnire este prima a zilei, pe Margaret Court Arena.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si