Albert Balint, care se afla pe lista celor mai căutaţi infractori, a fost găsit de polițiști în Germania și dus direct în arest.

De-a lungul anilor, tânărul teribilist a fost de mai multe ori prins la volan fără permis și sub influența drogurilor, ba chiar a fost anchetat și pentru o tentativă de omor.

Citeste si: Fiul lui Sile Cămătaru, adus în țară din Germania

Fiul lui Sile Cămătaru, un trecut plin de infracțiuni

Albert Florian Balint, fiul temutului interlop Sile Cămătaru era pe lista celor mai căutaţi români după ce, în septembrie anul trecut, judecătorii din Slatina au emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui. Tânărul a fugit însă din țară, iar polițiștii au reușit să îl găsească în Germania.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Fiica milionarului Ioan Crișan, reținută pentru uciderea lui. Anchetatorii au aflat de ce Laura Crișan a comandat asasinarea acestuia- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Fiul interlopului este cercetat într-un dosar penal după ce a fost prins la volan fără permis, sub influența drogurilor. Ba, mai mult, când totul s-a întâmplat, individul a refuzat prelevarea de probe biologice, astfel că va fi anchetat și pentru acest lucru.

Albert Balint nu este deloc străin de arest- tânărul are un trecut plin de infracțiuni, însă de fiecare dată a reușit să scape nepedepsit.

Citeste si: VIDEO- Împușcat mortal la vânătoare de un tânăr de 30 de ani

Albert Balint a încercat să-și omoare un rival

În urmă cu doi ani, fiul interlopului se afla la un club din Timișoara unde a încercat să își omoare un rival.

Deși camerele de supraveghere au surpins totul, judecătorii l-au lăsat în libertate pentru că victima lui și-a retras plângerea.

După ce a încercat să își elimine rivalul, fiul lui Sile Cămătaru a fost căutat de polițiști zile întregi până când a fost prins în Capitală, după o urmărire ca în filme, din cauză că nu a oprit la semnalul agenților.

albert cămătaru
După ce a încercat să își elimine rivalul, fiul lui Sile Cămătaru a fost căutat de polițiști zile întregi până când a fost prins în Capitală, după o urmărire ca în filme, din cauză că nu a oprit la semnalul agenților.

Când au reușit să îl imobilizeze, polițiștii și-au dat seama că era vorba despre cel pe care îl căutau, iar individul era din nou la volan fără permis.

În trecut, a fost condamnat pentru trafic de droguri de mare risc la 5 ani şi jumătate de închisoare şi eliberat condiţionat pentru bună purtare în octombrie 2014.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: