Simina Loica de la „Puterea Dragostei” a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat și a marcat-o. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a mărturisit că a fost trădată de cea mai bună prietenă a sa. „Și în ce fel am fost trădată! Pentru mine nu era doar o simplă prietenă. Am fost lângă ea în cele mai grele momente și în cele mai frumoase.

Am ținut mereu cu ea. Și a făcut p*** pe tot. A păstrat persoanele nepotrivite lângă ea. Dar îmi doresc să fie fericită. Încă țin la ea!” a transmis Simina de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 18 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Alexandra, da cartile pe fata! "Mariana il doreste pe Codrut si Comanici ma doreste pe mine!"

Soția lui Alex Zănoagă a afirmat apoi că a mai avut parte și de alte trădări, însă toate trec.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

simina loica de la puterea dragostei trădare
Simina Loica a fost trădată de prietene.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Descalificări la Puterea Dragostei?! Ce spune Cristian Comănici despre Maria și Marinescu?

Simina de la „Puterea Dragostei” înconjurată de prietene

Simina Loica a mărturisit că are prietene bune și acum. Unele dintre ele sunt chiar din cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”. Bruneta a format strânse prietenii în cadrul show-ului televizat.

Citeste si: Cristian Comănici de la Puterea dragostei o atacă dur pe Maria: „Ține morțiș să stea aici..”

Printre prietenele sale se numără Roxana Buzoiu, Anamaria Lintaru, Simona Braboveanu, Thalida Trofin. De asemenea, Simina a afirmat că Raluca Munte a fost una dintre cele mai bune prietene ale sale, chiar dacă nu mai vorbesc des încă țin una la cealaltă.

Citeste si: Simina Loica, mămică pentru a doua oară? Fosta concurentă de la Puterea dragostei a dat vestea cea mare: „O bebelină”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si