O femeie este acuzată acum de furt și de înșelăciune  după ce a convins un spaniol să-i cedeze casa și averea prin testament. Românca se află acum în custodia poliției, după ce nepoata bărbatului și-a dat seama ce încearcă iubita acestuia să facă.

Românca l-a convins pe spaniol că este însărcinată cu el. Bărbatul i-a cedat apoi toată averea sa. Femeia a ajuns subiect de dezbatere peste hotare după escrocheria făcută.

Citeste si: O pensionară din Galați a comandat un telefon de 6.700 de lei. E uluitor ce a primit în schimb!

Spaniolul i-a cedat atât casa, cât și averea sa, prin testament după ce femeia l-a făcut să creadă că este însărcinată. Străinul a dorit ca moștenitorul său să aibă parte de tot ce e mai bun.

Citeste si: Percheziţii la Timişoara şi Bucureşti, într-un mega-dosar de delapidare a unei fabrici. Prejudiciul, estimat la 60 milioane euro

Povestea de „dragoste” dintre româncă și spaniol

Femeia și bărbatul spaniol s-au cunoscut într-un parc din orașul Gijon, iar femeia a reușit să îi atagă atenția și să îi câștige încrederea bărbatului. Bătrânul a chemat-o la el acasă și astfel au început o relație. Cu timpul, românca l-a făcut să creadă pe bărbat că vor avea un copil împreună. Cum a auzit, spaniolul și-a schimbat testamentul și a renunțat la casa lui și la averea strânsă de-a lungul anilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

românca înșelăciune spaniol 93 de ani
Românca care l-a escrochat pe spaniolul de 93 de ani.[Sursa foto: PixaBay]

Românca este acuzată acum de înșelăciune după ce l-a convins pe bătrânul, de 93 de ani, că este gravidă. Bărbatul, aflat în ultima etapă a vieții, avea o nepoată. Aceasta și-a dat seama de planul româncei. Bănuielile nepoatei s-au adeverit în momentul în care a observat că din contul bunicului său au fost retrase mai multe sume de bani.

Citeste si: Inselaciune in judetul Alba. Cum a ramas o vanzatoare din Abrud fara 200 de lei

Femeia a vrut să scoată încă o mică parte din avere, nepoata bătrânului a anunțat autoritățile. Femeia a fost reținută de agenții Poliției Naționale, după cum relatează El Comernico, citat de Digi 24.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ea este acum acuzată și cercetată, pe lângă înșelăciune, și de furt, pentru că familia spaniolului a observat că din casa acestuia dispăruseră mai multe bijuterii valoroase și bani.

Citeste si: “Ochii din umbră” dă startul noului sezon, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D: “O căsătorie la distanţă”

Se pare că românca a mai fost cercetată în trecut pentru fapte similare, cazierul eu fiind destul de stufos până la acest moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si