Tragedie de Dragobete în familia unui gălăţean care şi-a luat viaţa în faţa uşii apartamentului unde locuia, după cum relatează presa locală.

Bărbatului îi expirase ordinul de restricţie şi a decis să se întoarcă acasă la soție şi la cei doi copii, dar nu a fost primit înăuntru. Atunci s-a înjunghiat în inimă. Două echipaje de la ambulanţă s-au chinuit să-l resusciteze, dar totul a fost în zadar.

Citeste si: Un minor a murit după ce rămas blocat în mașina de spălat. Cazul șocant al băiatului

Soția nu l-a primit în casă de frică

După apelul primit la 112, polițiștii gălățeni s-au deplasat la fața locului și au descoperit grozăvia: un bărbat căzut într-o baie de sânge, în fața apartamentului propriu. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Colegii mei au fost trimişi iniţial să intervină la o adresă unde era reclamat un scandal în familie. Când au ajuns acolo au găsit în faţa apartamentului un bărbat căzut jos, iar lângă acesta era un cuţit cu urme de sânge.

Jandarmii au verificat dacă are puls şi au început manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanţei. Bărbatul venise acasă, a vrut să intre în apartament, a bătut în uşă, dar familia nu i-a deschis. Soţia şi cei doi copii minori susţin că nu l-au primit în casă de teamă, deoarece acesta era cunoscut în a avea un comportament agresiv, dar nu au crezut când el a spus că îşi va înfinge cuţitul în inimă“, a explicat Cătălin Bădin, IJJ Galaţi.

După zeci de minute de resuscitare, medicii au constatat decesul, transmite Monitorul de Galati.

„Pacientul este decedat, este un stop cardio-respirator în urma unei plăgi înjunghiate la nivelul toracelului anterior drept, în urma unui conflict familial“, a explicat dr. Carmen Turcu, SAJ Galaţi.

Ordin de restricție pentru agresivitate

Cei doi soți aveau probleme în cuplu, iar ordinul de restricție fusese emis de autorități tocmai pentru actele de violență comise în trecut de bărbat. 

Poliţiştii au preluat ancheta şi cel mai probabil vor deschide în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si