„Comunicarea este importanta si va ajuta sa rezolvati o multime de probleme in aceasta saptamana, atat pe sectorul amoros, dar si la locul de munca unde veti incepe ceva proiecte noi alaturi de o echipa noua de asemenea cu care va veti intelege foarte bine. Invatati cooperarea si diplomatia, este important sa va slefuiti anumite talente si abilitati. Puteti sa fugiti cateva zile in natura departe de agitatia orasului”, spun astrologii.

Iata ce ne rezerva horoscopul pentru fiecare zodie in parte.

Martie începe cu motivație, ambiție și inspirație pentru toate zodiile

BERBEC

Berbecii sunt protejati de divinitate in aceasta saptamana si reusesc tot ceea ce isi propun in special in sectorul financiar. Aveti parte de evenimente frumoase de familie. Daruiti si primiti cadouri.

TAUR

Prietenii va fac cunostinta cu o persoana de care va puteti indragosti. Este momentul sa va deschideti iubirii. La locul de munca apar oportunitati de crestere a salariului. Negociati cu atentie. De asemenea, acasa apar surprize.

GEMENI

Gemenii incep parteneriate si colaborari noi. Aveti multa energie deoarece marte se afla in semnul vostru. Atenite sa nu incepeti prea multe si nu le terminati pe toate. Invatati sa prioritizati.

RAC

Racii au parte de o saptamana cu multe rasturnari de situatie si trebuie sa faceti fata cu brio tentatiei.

Invatati sa delegati din sarcini si sa faceti ceea ce puteti, lasati pe maine daca nu ati terminat toata treaba astazi. De asemenea, pe sectorul amoros apar vesti bune.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

LEU

Va inscrieti la cursuri si scoateti la lumina o multime de talente si abilitati de care erati constienti. In aceasta saptamana viata intima se imbunatateste, reusiti sa va motivati si sa va sustineti colegii de munca.

FECIOARA

Aveti parte de o multime de surprize pe sectorul amoros. Va intelegeti mai bine ca niciodata cu partenerii vostri. Poate chiar sa faceti un plan sa incepeti impreuna o afacere. Castiguri noi, iar negocierile va ies asa cum va doriti.

BALANTA

Balantele fac o multime de schimbari in vietile lor, reusesc sa obtina o marire de salariu sau poate un interviu pentru un post pe care si l-au dorit foarte mult. Viata de cuplu de asemenea se poate imbunatati daca invatati sa lasati de la voi.

SCORPION

Scorpionii au parte de intelegere pe sectorul amoros. Va ganditi sa va intemeiati o familie, poate chiar sa faceti un copil. La locul de munca, in schimb lucrurile nu sunt tocmai bune. Va urcati in cap superiorii si poate chiar colegii. Este important sa le explicati intentiile voastre.

SAGETATOR

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Proiectele cu termen limita va dau batai de cap, dar aveti colegi care va ajuta si reusiti sa terminati la timp. In aceasta saptamana sunteti preocupati sa cumparati anumite cadouri, dar si sa investiti in casa.

CAPRICORN

Aveti nevoie de o pauza de cateva zile departe de birou. poate ceva timp sa petreceti alaturi de familie si persoanele dragi. In aceasta saptamana puteti sa primiti si ceva oferte de nerefuzat la care va ganditi inainte de a spune da sau nu. Aveti nevoie de mai mult timp de sufletul vostru.

VARSATOR

Varsatorii incep proiecte noi unice deosebite.Suneteti pusi la conducere si faceti o treaba excelenta. Multe cheltuieli legate de casa, insa generozitatea va este rasplatita de ceilalti membri ai familiei.

PESTI

Sunt persoane apropiate care va ingrijoreaza, dar este momentul sa ii lasati sa se descurce singuri. In aceasta saptamana puteti sa va shcibati look-ul, poate sa investiti ceva intr-o noua garderoba sau sa va faceti achizitii pe care le doreati de mult.

Prima săptămână din martie- dorința de a face cât mai multe

In concluzie, saptamana aceasta vom fi mai creativi si vom simti dorinta de a face cat mai multe lucruri.

„Soarele in pesti ne ghideaza catre sentimente altruiste, suntem mult mai generosi si mult mai creativi. este important sa e dam mai mult timp si sa ne ascultam intuitia. in semnul gemeni se afla marte care ne aduce o dorinta de a face cat mai multe lucruri. este important sa le luam pas cu pas pentru a nu ne aglomera si a nu ne incurca”, spun astrologii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si