Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” face senzație cu noul său iubit. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a ieșit la terasă cu noul iubit. Focoasa brunetă a mărturisit că este îndrăgostită până peste cap: „Îți spun doar un singur lucru, restul rămân secrete...Gropițele și roșeața lui din obraji!” i-a răspuns Roxana unei urmăritoare de pe Instagram, la întrebarea ce adoră la el.

Citeste si: Pasiunea neștiută a Roxanei Buzoiu de la „Puterea Dragostei”. Cum își surprinde bruneta fanii

roxana de la puterea dragostei și duțu iacob
Instagram-ul Roxanei Buzoiu.[Sursa foto: Instagram]

Bruneta și tânărul, de 25 de ani, au mers și în prima vacanță la munte. Alături de ei au fost și Alex Zănoagă cu Simina Loica și micuțul Dominic. Cu toții au petrecut departe de Capitală.

Duțu Iacob, iubitul Roxanei, este un tip romantic. El și-a surprins iubita aseară la cafenea și i-a adus un trandafir.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei are o nouă relație. Aceasta a făcut și declarații dureroase la adresa fostului

roxana de la puterea dragostei și duțu iacob
Roxana de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

El este iubitul Roxanei de la „Puterea Dragostei”

Roxana de la „Puterea Dragostei” își ține iubitul ascuns de ochii lumii pentru că nu vrea să fie țina subiectelor mondene, după spusele ei. Acum cei doi îndrăgostiți au fost la munte, iar un detaliu i-a dat de gol.

Bruneta se iubește cu un tânăr misterios, de mai bine de câteva luni. Tânăra se ferește și tot timpul chipul iubitului său a fost ascuns de ochii curioșilor.

Deși, Roxana a evitat să-și eticheteze iubitul în poze, ba chiar l-a exclus în pozele de grup, un detaliu i-a dat de gol. Duțu Iacob este, un tânăr din Capitală, pasionat de mașini de lux și de sală. Iubitul Roxanei, în vârstă de 25 de ani, s-a distrat pe cinste alături de grupul de prieteni al iubitei sale, la munte.

Citeste si: Roxana Buzoiu îngenuncheată de durere după despărțirea de Alex Turcu de la „Puterea Dragostei”: „Sufăr și acum, chiar dacă sunt într-o relație!”

roxana de la puterea dragostei și duțu iacob
Iubitul Roxanei de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Fiica milionarului Ioan Crișan, reținută pentru uciderea lui. Anchetatorii au aflat de ce Laura Crișan a comandat asasinarea acestuia- antena3.ro

Buzoiu a zis că în trecut punea accent foarte mult pe aspectul fizic, însă acum s-a maturizat și iubește din nou.

Bruneta trăiește o frumoasă poveste alături de un om de afaceri: „Are bani, are de toate, are tot ce trebuie. Este un om foarte sensibil, foarte iubitor, foarte ok. Are 1.85 metri, ochii albaștrii și brunet și are buzele mari!”, a adăugat bruneta.

Escapada la munte i-a dat, însă, de gol. Bruneta și-a luat iubitul și cei mai buni prieteni și s-au relaxat departe de Capitală.
Roxana de la „Puterea Dragostei” și Iacob formează un cuplu de mai bine de trei luni.

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei” și-a arătat iubitul! E clar, e ”moartă” după el


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si