Mai jos, noi ți-am pregătit mai multe mesaje pentru a le trimite atât prin SMS, cât și verbal bărbatului drag ție.

Cele mai frumoase mesaje de ziua bărbatului 2021

Dragul meu, bărbat iubit! Te felicit cu această zi pe care poți să o consideri pe bună dreptate una a ta. Ești un bărbat adevărat – cu mâini de aur, cu un cap limpede, minte ascuțită și o frumusețe rară! Rămâi cel mai bun în toate, iar eu sunt gata să te inspir și să te susțin toată viața!

Poză cu mesaj text Ziua Bărbatului

Te felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului. Îți doresc să fii întotdeauna la înălțime, să atingi culmi, să mergi încrezător spre realizarea viselor, să stai ferm pe picioare în orice circumstanțe și să crezi doar în bine.

Te felicit cu ocazia Zilei internaționale a Bărbatului și îți doresc din suflet să fii cel mai curajos, vesel, bun, frumos, iubit, fericit, inegalabil, cel mai de succes și cel mai înțelept.

Citeste si: Ziua Bărbatului 2021: Pe ce dată se sărbătorește?

Te felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului. Îți doresc să fii mereu puternic, curajos, încrezător în forțele proprii, insistent, corect, un bărbat de succes! Fii fericit și iubit!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ești un bărbat adevărat – acest lucru este demonstrat. Ziua Bărbatului este sărbătoarea ta. Îți doresc să fii mereu curajos, puternic, încrezător în forțele proprii astfel încât să poți sta la straja intereselor tale și ale familiei tale.

De fapt, tu ești omul pe sprijinul căruia poți conta mereu. La mulți ani, dragul meu!

Felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului. Îți doresc ca în orice situație din viață să dai dovada de răbdare, curaj, bărbăție, bunătate, inteligență. Să ai succes și noroc în orice activități pe care le faci sau scopuri pe care ți le pui!

Dacă am fi trăit în antichitate, însăși Apollo avea să te invidieze, iar Zeus cerea sfaturi de la tine. Te felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Bărbatului și îți doresc să fii puternic la trup și suflet, vesel și curajos! Să ai parte de succes în orice faci!

Poză cu mesaj de 9 Martie

SMS-uri pentru ziua bărbatului 2021

E 9 Martie si iti doresc sa te bucuri de aceasta zi la maxim pentru ca pana la anul nu mai prinzi o zi numai a ta.

Iti doresc ca aceasta zi de 9 martie sa-ti aduca viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

Cele mai bune SMS-uri pentru 9 Martie

Citeste si: 8 martie, Ziua Femeii. Semnificația acestei zile

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Chiar daca nu au sensibilitatea, frumusetea, delicatetea femeilor… barbatii sunt unici… “La multi ani” tuturor barbatilor!

Iti doresc un 9 martie precum in cele mai frumoase dintre fanteziile tale!

Iti urez o zi a barbatului in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata.

9 Martie, e ziua ta si iti doresc impliniri, multe bucurii si o zi a barbatului asa cum visezi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si