Andreea Antonescu a venit schimbata din provocarea Survivor.

„Trebuie sa recunosc ca aceasta experienta de viata cum imi place mie sa o definesc si nu un reality show si-a pus foarte bine amprenta asupra mea si abia acum simt transformarile suferite de mine ca om. Inca in recuperari, dar foarte bine”, mărturisește Andreea Antonescu.

Andreea a resimtit din plin urmarile loviturii la deget suferite pe unul din traseele competitiei.


Cum s-a intors in tara, artista a mers intr-o minivacanta la munte cu fiica ei, Sienna.

„A fost superb in vacanta. Nu-ti poti imagina cum e sa pleci din Bcuresti de unde e aproape cald, eu venita de la 30 de grade, si sa ajungi undeva la munte, nemaisperand ca in mijlocul lui aprilie dai peste zapada”, spune artista.

Andreea Antonescu după Survivor, codițe ca pe vremea Andre

Andreea este o mamica dedicata si un artist ocupat mereu cu noi proiecte muzicale. Iar viitorul apropiat este deja programat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Imi voi petrece cat mai mult timp alaturi de Sienna. Bineinteles ca foarte multe filmari, piese pe care trebuie sa le lansez si care au ramas in stand by desi aveau si videoclipul facut”, spune Andreea Antonescu.

Pentru ca in Republica Dominicana a dus lipsa vizitelor pe care orice cantareata le face la salonul de infrumusetare, Andreea s-a decis sa poarte din nou coafura care a consacrat-o in cariera sa muzicala: coditele afro.

„A fost slabiciunea vietii mele, trebuie sa recunosc, acea perioada. Mi-a placut sa port acele codite si ma bucur pe de alta parte ca ele sunt in trend indiferent de orice”, spune cântăreața.

Hairstylistul Adrian Perjovschi i-a propus o reinterpretare cu extensii colorate.

Andreea Antonescu se pregătește de vară la stilist

Cantareata a ales două culori care se afla pe paleta de nuante din acest an: roz si gri.

„Sunt culorile anului, mai ales pentru breads-uri pentru ca se poarta culorile vii, aprinse, fosforescente”, spune Dan Perjovschi.

„Ce nu stie Adi insa este ca probabil in dupa-amiaza aceasta vei primi un telefon de la fetita mea care isi va face programare la tine pentru ca ghice ce? Nu se va putea doar mami sa le poarte”, spune artista.

Andreea va avea 4 impletituri de marimi diferite.

Cu o asemenea coafura moderna, Andreea Antonescu este pregatita de mare si soare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si